Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,84 Ft
Euró
379,82 Ft
Font
442,77 Ft
Bitcoin
42,092 $

A segítségére érkező mentősökre támadt egy ittas férfi Pesterzsébeten

A férfi állítólag ittas állapotban esett ki az ablakon, s a mentősök perceken belül a helyszínre értek, hogy ellássák a sebesültet, ám az hirtelen elkezdett agresszívan viselkedni velük.

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Baleset

Koós Alexandra

Szerkesztő

Péntek este mentőautó érkezett egy 40 év körüli férfihoz, aki az egyik épület emeletéről esett ki Pesterzsébeten, a Török Flóris utcában. Azonnal ellátásban próbálták részesíteni, az viszont mindenkit megdöbbentett, hogy a sérült nem kért a segítségnyújtásból, sőt, rátámadt segítőire.

Egy közelben lakó nő arról nyilatkozott a Metropolnak, hogy úgy tudja, „buli lehetett vagy valami hasonló, mert az egyik férfi berúgva kiesett az egyik emeletről. Emiatt hívtak neki mentőt, ugyanis megsérült” – magyarázta. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Többen is állították, hogy a mentők perceken belül kiértek a helyszínre, később azonban egy rendőrautót is megpillantottak. Ezt követően a férfit megbilincselték, s besegítették a mentőautóba. „Biztos voltam benne, hogy valami baj történhetett” – mondta a szemtanú.

Elmondása szerint csak később értesült arról, mi is történt pontosan. „A férfi, aki kiesett az emeletről elkezdett agresszívan viselkedni. Nekiment az őt vizsgáló mentősnek és megütötte szegényt. Emiatt kellettek a rendőrök gondolom, hogy valaki féken tudja tartani” – fogalmazott.

Az ügy kapcsán a lap az Országos Mentőszolgálatot is megkereste, ahonnan a következő válasz érkezett: „A középkorú, láb és fejsérült férfi megütötte a segítségére érkező mentőápolót. A férfit végül rendőri kísérettel szállították bajtársaink kórházba” – tudatták.