Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,760 $

További Hírek

Egyelőre még nem tudni pontosan, hogyan történt az eset, illetve ki a felelős a történtekért, az iskola előtt még ezekben a percekben is tart a helyszínelés.

A férfi állítólag ittas állapotban esett ki az ablakon, s a mentősök perceken belül a helyszínre értek, hogy ellássák a sebesültet, ám az hirtelen elkezdett agresszívan viselkedni velük.

A tűzoltóknak a Nagysándor József utcához kellett kimenniük, ahol gyorsan eloltották a lángokat, viszont odabent nem találtak senkit.

Összesen három embert vizsgálnak, a mentőszolgálat munkatársai, miután ezeket az eseteket különösen komolyan kell venni.

Őrizetbe vették azt a férfit, aki csomagautomaták felfeszítésével próbálkozott, de végül lebukott, és a kispesti rendőrök őrizetbe vették.

Súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítják azt a férfit, aki a gyanú szerint megpróbálta elütni haragosát Pesterzsébeten.

Ez a tél sem sikerült jól a lakástüzek szempontjából, meglehetősen gyakran fordulnak elő halálesetek súlyos tűzeset következtében.

A hírek szerint a baleset Pesterzsébet városközpontban történt, ami szerencsére nem járt tragédiával, az asszony túlélte a gázolást.

A rendőrök nemcsak, hogy résen voltak, nagyon gyors munkát is végeztek, aminek köszönhetően mindkét elkövetőt el tudták fogni.