Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Sávzárás és forgalomkorlátozás lesz az M7-esen szerdán és csütörtökön

Az autópálya Balaton felé vezető irányában lesz érvényes a forgalomkorlátozás.

Fotó: Magyar Közút
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Burkolatjavítási munkálatok miatt sávzárás, forgalomkorlátozás lesz szerdán és csütörtökön az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán a 11-es és 12-es kilométer között – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden az MTI-vel.

Mint írták, a társaság szakemberei szerdán reggel 7 órától várhatóan az esti órákig a két belső sávot zárják le, emiatt sávelhúzással a két külső sávon haladhat a forgalom. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Hozzátették, a sztrádán a komplex terelés kiépítésének időszakában, különösen reggel 7 és 9 óra között, de azt követően is jelentős torlódásra kell számítani.

Csütörtökön reggel 7 órától, várhatóan az esti órákig a két külső sávot zárják le, ezalatt a forgalom a két belső sávon haladhat, a közlekedők 60 kilométer/órás sebességkorlátozásra és jelentős menetidő-növekedésre számíthatnak – ismertették.

A tájékoztatás szerint a Sport utcai csomópont után a bevásárlóközpontok környezetében zajló munkavégzésre előjelző táblákon hívják fel a figyelmet. A Magyar Közút Zrt. a közlekedők számára indulás előtt az Útinform weboldalát, illetve navigációs, közösségi autós alkalmazások használatát ajánlja.

(MTI)