Videón, ahogyan Ronaldo visszautasítja a szelfit a riválissal

Fotó: EPA/RODRIGO ANTUNES
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo látható módon nem volt túl boldog a jelenet miatt, viszont a mezét átadta a rivális egyik játékosának.

Érdekesen alakul Cristiano Ronaldo karrierje Szaúd-Arábiában, ahol egyértelműen bajnoki címet várnak tőle az Al Nassr színeiben, de lehetséges, ez nem valósul meg. Nem egyszer botlott a csapat a portugál csillaggal, aki ugyan lövi a gólokat az új csapatában, mégsem megy úgy a játék, mint kellene.

Soron kívül Szoboszlai megint parádésan játszott a Liverpoolban (videó)

Közben arról pletykáltak, hogy Ronaldo kapcsolata válságba került a párjával, majd röviddel ezután gyorsan tagadták ezt. Nem kizárt, hogy az aranylabdás sztár fog még Európában játszani, és talán nagyobb kérdés, kitölti-e a szerződését az Al Nassr-nél.

Legutóbb hazai pályán hullajtottak el fontos pontokat a bajnokságban, ezúttal az Al Khaleej ellen. A vendégek már a 4. percben eredményesek voltak, majd a hazai csapat a 17. percben egyenlített, de nem Ronaldo révén.

Mivel több gól nem esett a találkozón, az döntetlennel ért véget, és az Al Nassr minden eddiginél nehezebb helyzetben van a 62 pontos Al-Ittihad mögött. Összesen 5 pont Ronaldóék hátránya, ami nem ledolgozhatatlan, de már nem a saját kezükben van a sorsuk.

A mérkőzés lefújását követően Ronaldo átadta a mezét a rivális csapat egyik játékosának, míg az Al Khaleej egyik szakembere szelfit akart készíteni a klasszissal, aki mindezt zokon vette, mint azt a videón is láthatjuk.