Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Ha Klopp nem vigyáz, csak a lelátóról nézheti utolsó liverpooli meccsét

Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere ígéretet tett rá, hogy „mindent megtesz” majd annak érdekében, hogy elkerülje a sárga lapot, amely a lelátóra száműzné őt utolsó hazai mérkőzésén.

...svg content...Fotó: Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője a labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének Atalanta - Liverpool visszavágó mérkőzésén az olaszországi Bergamo stadionjában 2024. április 18-án. MTI/AP/Antonio Calanni
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Klopp ebben a szezonban már kétszer is kapott sárga lapot – február 10-én a Burnley ellen és november 5-én a Luton ellen – egy Villa Parkban összeszedett harmadik lap pedig automatikus eltiltást vonna maga után. Mindez azt jelentené, hogy liverpooli karrierjének utolsó hazai mérkőzését a kispad helyett a lelátóról kellene végignéznie.

Klopp az Aston Villa elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón jelezte, hogy tudatában van a dolognak, és mindent megtesz majd annak érdekében, hogy ne adjon okot egy harmadik sárga lap felmutatására. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

„Már régóta tudom ezt. Mikor is kaptam a második sárgát? Egyébként akár meg is fordíthatnánk a dolgot, és mondhatnánk azt, hogy csak két sárga lapot kaptam, miközben néhány kollégámat eltiltották, igaz? Nyilvánvalóan sokkal nyugodtabbá váltam az évek során”, viccelődött Klopp.

„Nem szükséges, hogy ott legyek a Wolves ellen a pálya szélén, de jó lenne, ha megtehetném. Rajtam semmi sem múlik majd, mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy ne keveredjek semmilyen vitába.”

Klopp szót ejtett arról a Darvin Nunezről is, aki a Tottenham ellen kihagyott ziccerei után a kritikák kereszttüzébe került és aki minden Liverpoolal kapcsolatos fotóját törölte az Instagramról, elindítva ezzel az esetleges klubváltással kapcsolatos pletykákat. Klopp azonban jelezte, szó sincs ilyesmiről.

„Nincs semmiféle spekuláció, ez csak egy helyzet, amiben vagyunk. Darwin biztosan nem volt boldog, hogy kihagyta azt a ziccert. A helyzet az, hogy sok olyan szituációban volt szerencsétlen, amikor mindent jól csinált, de a labda mégsem ment át a gólvonalon. Ez nagyon nehéz egy fiatal játékos számára, főleg, hogy saját magával szemben is nagy elvárásai vannak.

„Nincs más megoldás, mint átesni ezen a dolgon. Mindenben segítjük őt, amiben csak tudjuk, de át kell ezen esnie, ez része egy labdarúgó karrierjének. Egyébként hány gólt is rúgott? Tizennyolcat, szóval ezek nem rossz számok”, mondta.