Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,950 $

Ájult gyerekekhez riasztottak mentőhelikoptert Mezőcsáton

Az úttesten fekve találtak rá több általános iskolás gyermekre, akik közül az egyikhez mentőhelikoptert is riasztani kellett.

...svg content...Fotó: Országos Mentőszolgálat
Belföld

Kiss László

Szerkesztő
TÉMÁK

Csütörtök délután a helyi templom közelében több általános iskolás gyermek esett össze, az arra járók pedig az úttesten fekve találtak rájuk. A boon.hu értesülése szerint az Egressy Béni Általános Iskola három ötödikes, egy hatodikos és egy hetedikes diákjáról van szó, akikkel, mint utólag kiderült, egy hatodik gyerek is volt.

A helyszínre négy mentőautó érkezett, az egyik legkritikusabb állapotban lévő gyermekhez pedig mentőhelikoptert is riasztottak. Egy érintett gyermek osztálytársának édesapja szerint a mentősök nagy erőfeszítéseket tettek a gyerekek életének megmentéséért. Soron kívül Vitézy Dávid pillanatok alatt rakta helyre Karácsony Gergelyt

Az édesapa beszámolója szerint nem ez az első alkalom, hogy a mezőcsáti gyerekek drogokkal kerültek kapcsolatba. Elmondása szerint tavaly rendőrségi feljelentést is tett, ami után a rendőrség drogprevenciós előadást tartott egy szülői értekezleten.

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa megerősítette, hogy a helyszínről hat gyermeket stabil állapotban szállítottak kórházba.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság közölte, hogy új pszichoaktív anyaggal való visszaélés gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.

A Manchester United nyerte az FA-kupa döntőt a City ellen

A Manchester United meglepte a Manchester Cityt az FA-kupa döntőjében, ami sokba került, így a Vörös Ördögök visszavágtak a tavalyi fináléban történtekért.

Élőben adja a tv a Real Madrid utolsó bajnoki meccsét

A Real Madrid bajnokként léphet pályára szombat este, amit élőben ad a televízió, majd jön a Dortmund elleni döntő a Bajnokok Ligájában.