Dollár
431,58 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,367 $

Rendőrök elől menekült Tatabányán, másik rendőrautónak nekiütközve állt meg

Fotó: police.hu
not image

Takács Petra

2022. augusztus 7. - 23:23

Az autó rossz műszaki állapotban volt, a benne utazók nem voltak bekötve, és még kábítószert is találtak náluk

A helyi rendőrök 2022. augusztus 6-án délután Tatabánya belterületén észleltek, egy nem megfelelő műszaki állapotban lévő gépkocsit, melynek sem a vezetője, sem az egyik utasa a biztonsági övet nem használta.

Soron kívül Denisz Pusilin: Ukrajna már képtelen az önálló döntéshozatalra

Az egyenruhások ellenőrzés alá kívánták vonni az autót, mely a rendőri jelzésre először megállt, majd gázt adva elhajtott. A menekülő sofőr a Szende utca és az Összekötő utak kereszteződésébe balra kanyarodott, azonban nekiütközött egy szabályosan közlekedő másik rendőrautónak. A járműben elől utazó utas az ütközést követően kiszállt az autóból, és elfutott. A járőrök utána eredtek, majd elfogták.

A jármű átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagot, valamint sodráshoz használt papírt, mérleget és őrlőt is találtak a rendőrök. Mindhárom személyt előállították a rendőrkapitányságra, a velük szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt jelzett. Ráadásul az iratok ellenőrzésekor kiderült, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

A rendőrök a járművezető, illetve két utasa ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja, valamint a sofőr ellen számos közlekedési szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást, akit az egyenruhások őrizetbe vettek.

(police.hu)

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.