Dollár
386,93 Ft
Euró
394,77 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
23,954 $

El akarták küldeni, most azonban az egyik legfontosabb játékos a Real Madridban

Fotó: A Real Madrid szurkolói ünnepelnek Madridban 2022. május 28-án, miután csapatuk 1-0-ra gyõzött a Liverpool FC ellen a Labdarúgó Bajnokok Ligájának franciaországi döntõjében. A csúcstartó Real Madrid a 14. trófeáját szerezte meg a labdarúgás legrangosabb európai kupasorozatának döntõjében. MTI/EPA/EFE/Sergio Pérez
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. augusztus 5. - 17:05

Dani Ceballos mégis Madridban marad, nem szerződik a Real Betishez. 

Dani Ceballos volt az átigazolási időszak elején az egyik olyan játékos, akinél a Real Madrid fontolóra vehette, hogy pénzt szerez a játékjogából, azonban a 25 éves fiatal helyzete teljesen megváltozott. 

Soron kívül Orosz védelmi miniszter: az szíriai terroristák hamis videókat forgatnak civilekre mért orosz csapásokról

Carlo Ancelotti játéklehetőséget ígért neki a 2022/2023-as idényre, ami meghiúsította a Real Betis terveit, és úgy döntöttek, lemondanak arról az álomról, hogy visszatérjen a Benito Villamarínba, legalábbis jövő nyárig – írja a Fichajes.net. 

Mivel az olasz edző teljes mértékben bízik Dani Ceballos tehetségében, a Betis úgy döntött, hogy a nyáron inkább egy másik topjátékost szereznek meg a középpályára, Houssem Aouart a Lyon játékosát. 

A AS című lap szerint Antonio Cordón sportigazgató nagy fogásának számítana, ha egy 20 millió euró körüli összegért megköthető üzletet tudna nyélbe ütni.

Ceballos váratlanul luxuserősítés lett a Real Madrid középpályáján, akinek most már rendszeresen több játékidőt kell kapnia. Ha azonban Ancelotti úgy dönt, hogy mégsem illik bele a képbe, akkor viszont 2023 nyarán még mindig távozhat.