Dollár
424,06 Ft
Euró
412,89 Ft
Font
461,74 Ft
Bitcoin
19,535 $

A Real Madrid mindent megtesz, hogy újra a világ legjobbjai legyenek

Fotó: Unsplash/Vienna Reyes
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. október 12. - 12:25

A Real Madrid új játékosokat akar és kell is szerződtetnie. Florentino Péreznek forradalmasítania kell a Real csapatát, ha újra mindent meg akar nyerni, ehhez pedig az egyik legfontosabb lépés a középpálya megerősítése.

A szezont meglepően jól kezdő Eduardo Camavinga érkezése ellenére alapos rotálásra kerül sor. Camavinga mellett Valverde az, akinek úgy tűnik, hogy helye van a jövőben a csapatban, Casemiróval és Toni Kroosszal kapcsolatban azonban vannak kétségek. Luka Modricnak, Isco Alarcónnak és Dani Ceballosnak pedig valószínűleg új csapat után kell néznie.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

Az El Nacional szerint Florentino Pérez élénken kutakodik új játékosok után, azonban nehéz dolga van: egy megfizethető játékost kellene találniuk, hogyha pénz akarnak hagyni Kylian Mbappé vagy Erling Haaland leigazolására, azonban négy nagy név itt is felmerült. 

Az első számú kiszemelt at a játékos lehet, aki már Zidane is szeretett volna Madridba csábítani: Donny van de Beek (24), a Manchester United játékosa az elmúlt egy évben másodrangúvá vált, bár korábban egyeztetett a Real Madriddal, a tárgyalások az utolsó pillanatban megszakadtak. Szerződése 2025-ben jár le, piaci értéke 25 millió euró, és nem titok, hogy környezetváltozásra vágyik, ez elé pedig klubja sem gördítene akadályt. 

A 24 éves Tanguy Ndombélé két évvel ezelőtt még Európa nagy klubjainak listáján szerepelt, de végül a Tottenhamhez szerződött. Fontos játékos a londoni klubnál, de hajlandó felállni, hogy további előrelépést érjen el a karrierjében. Piaci értéke 45 millió euró, szerződése pedig 2025-ben jár le.

Marcelo Brozovic új kihívásokat szeretne keresni. Tavaly nyáron már olyan klubok is ajánlottak neki kontraktusokat, mint a Barca, de végül maradt az Interben. Annak ellenére, hogy piaci értéke 40 millió euró, egy kölcsönadás vagy eladás a téli átigazolási időszakban nem kizárt, mivel a szerződése a jelenlegi szezon végén lejár.

Franck Kessié piaci értéke 55 millió euró, de a Milan pénzt akar keresni rajta. Ő egy kezdőjátékos, aki nagyon fontos eleme a csapatnak, de a szerződése a szezon végén lejár, ezért már jövő januárban továbbléphet.