Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Rapzenére trükközött a labdával Szoboszlai Dominik a Liverpoolnál (videó)

Szoboszlai Dominik továbbra is nagyon jól érzi magát a Liverpoolnál, ahol már javában készülnek a következő találkozóra.

Fotó: Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya (j) és Szoboszlai Dominik a Magyarország - Koszovó barátságos labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Arénában 2024. március 26-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy kisebb kihagyást követően az angol bajnokságban is folytatódnak az események, ahol az Arsenal áll az élen 28 fordulót követően. A 64 pontos londoniak nem nyugodhatnak meg, mert Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool szintén 64 pontot gyűjtött eddig, addig a Manchester City 1 egységgel számol kevesebbet.

Ennél szorosabb aligha lehetne a Premier League, és lehetséges, hogy még az utolsó fordulóban is ez a három csapat vív meg egymással a címért. A többiek pedig a még éppen hogy csak Bajnokok Ligája indulást érő 4. helyért mennek, ami több mint értékes. Ami pedig a Liverpoolt illeti, a hírek szerint Xabi Alonso nem követi Jürgen Kloppot a kispadon, marad Németországban. Soron kívül Karsai Dániel állapota rohamosan romlik

Hamarosan azonban mindenképpen új edzőt fognak kapni Szoboszlaiék, és lehetséges, hogy húz egy váratlant a vezetőség. Bárki is érkezzen a kispadra, nagy lesz rajta a nyomás, mert egy rendkívül erős, fiatal csapatot vehet át, köztük Szoboszlaival, akinél igencsak komoly motivációt adott az átszerződésnél Klopp személye.

Dominik a válogatottban is népszerű, hamarosan egy külön eseményt rendeznek a nevével, aminek sokan örülnek. Az Európa-bajnokság előtt rendezik meg a közönségtalálkozót az Arénában, ami a kicsik számára különösen különleges lehetőséget jelenthet. Nem sokkal később pedig jöhet az Eb, a magyarokkal is!

Szoboszlai azóta visszatért Angliába, ami a második otthona lett, és folytatja a felkészülést, ugyanis vasárnap jelenésük van az Anfield Roadon a Brighton ellen 15 órától. Mint azt láthatjuk, vannak lazább pillanatok is, a kondiban mindig jó a hangulat, Dominik például rapzenére trükközött a labdával a fején.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.

Karsai Dániel állapota rohamosan romlik

Karsai Péter szerint testvére beszédképességét nem veszítette el teljesen, de sajnos már a szövegek diktálása is túlságosan fárasztó számára, ezért őt és barátjukat kérte meg, hogy számoljanak be helyette az aktuális eseményekről.