Clouds
21 Budapest
Dollár
360,12 Ft
Euró
390,39 Ft
Font
444,83 Ft
Bitcoin
23,050 $

Florentino Perezt szétveti az ideg, miután meghallotta, hogy Benzema a PSG-hez igazolna

Fotó: MTI/EPA/EFE/Kiko Huesca
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Florentino Perez vérnyomása talán még mindig az egekben van, miután megtudta, hogy Benzema a Real Madrid háta mögött beszélgetett arról, hogy szívesen távozna a klubtól.

Benzema most alaposan ráhozta a frászt a Real Madrid vezetőségére, ugyanis ebben a szezonban uralta a pályát, jó sok pontot hozott csapatának, amivel sikeresen felmásztak a LaLiga Santander dobogójának csúcsára, sőt, a Bajnokok Ligája 16-os csoportjából is elsőként kvalifikálta magát a csoportkörbe. Hiába a remek teljesítmény, Benzema szerződése a következő szezon végén lejár, és habár a klub hosszabbítana, a játékosnak vannak feltételei.

Soron kívül Tizennégy, a tikriti mészárláshoz köthető személy kivégzésére készül Irak

Benzema közölte, ő akkor is vezető szerepet akar betölteni a csapatban, ha sikerül megszerezni Mbappét, ami azonban ennél is nagyobb probléma lehet számára, hogy Florentino Perez mindenáron meg akarja szerezni Haalandot. Éppen ezért Benzema azt követeli, hogy ne igazolják le Haalandot, és tisztességesen hosszabbítsanak vele, máskülönben a norvég titán garantáltan a kispadra szorítaná Benzemát.

Florentino Pereznek ezért most komoly problémája akadt: vagy eladja Benzemát, amit nagyon nem szeretne, és hagyja, hogy Haaland vegye át a helyét, vagy elfogadja a tényt, hogy Benzema tényleg elmegy, de nem is akárhova, ugyanis a PSG élénken érdeklődik iránta. Márpedig az a tudat, hogy Benzema inkább a PSG-t választja a Real Madrid helyett, teljesen felemészti Perezt.

Az pedig még ennél is jobban bosszantja, hogy Benzema a klub háta mögött beszélt arról, hogy szívesen távozna, és csatlakozna a PSG csapatához, s bár ezek még igazán kezdetleges tárgyalások, azzal a veszéllyel fenyegetnek, hogy az esetleges hosszabbításról folyó problémás tárgyalások véget érnek, és Benzema elfogadja a PSG jövőbeli ajánlatát – írja az El Nacional.