Nem várt erősítés érkezhet a Barcelonához, a Juventus sztárját csenhetik el

Samuel Umtiti, az FC Barcelona (j) és Paulo Dybala, az olasz Juventus játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a barcelonai Camp Nou Stadionban 2017. április 19-én. (MTI/EPA/Alberto Estevez)
not image

Nagy Noel

2021. szeptember 25. - 13:33

Mivel továbbra is pénz híján van az FC Barcelona, ezért a potenciálisan szabadon igazolhatóvá váló játékosok piacát kell nézniük elsősorban.

Erre pedig akár a jövőben lehetőségük is lehet, ha hinni lehet a spanyol Fichajes értesüléseinek. A lap úgy tudja, hogy amennyiben Paulo Dybala nem tud egyezségre jutni a Juventusszal, a katalánoknál folytathatja a pályafutását.

Már hosszú hónapok óta nem tud egyezségre jutni Dybalával a torinói klub, még csak a rövidtávú jövője sem biztosított az argentinnak. Massimilliano Allegri számára nagyon fontos lenne, hogy Dybala hosszabbítson, mivel az egyik legfontosabb játékosa volt mindig is.

A fizetésigény és a torinóiak ajánlata azonban egyelőre úgy tűnik, köszönőviszonyban sincs egymással, az argentin ugyanis egy évi 15 millió eurós bért szeretne kisakkozni magának már másfél éve.

Igen ám, csak – részben Cristiano Ronaldo miatt – a Juventus pénzügyi helyzete sem éppen rózsás, ezért hatalmas teher lenne a számukra egy ekkora fizetés. Így sem kizárható, hogy több játékostól meg kell válniuk, hogy a könyvelés normálisan nézzen ki.

Paulo Dybala viszont csúcsformájában van olyan magas szintű játékos, amelyre a Barcelona építhet. A helyzet viszont az, hogy az elmúlt két szezonban nem láthattuk csúcsformájában, nem igazán jöttek össze számára a dolgok.

Ennek ellenére az a kreativitás, a labdás játék és a gólérzékenység, amivel az argentin rendelkezik, nagyon jól jöhet még a katalánoknak – ha Koeman marad az edző, ha nem. Ezért lehet arra számítani, hogy amennyiben nincs egyezség, le fognak csapni Dybalára.