Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Jelenleg nincs rosszabb formában lévő csapat a Paksnál az NB1-ben

Érthetetlen, ami a Pakssal történik, már négy egymást követő vereségnél járnak, és rég volt példa arra, hogy győzzenek.

...svg content...Fotó: Bognár György, a Paks vezetőedzője a labdarúgó MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében játszott Vasas FC (NB II) - Paksi FC mérkőzésen az Illovszky Rudolf Stadionban 2024. április 3-án. MTI/Kovács Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az NB1 küzdelmei hamarosan folytatódnak, a Ferencváros azonban az edzője nélkül lesz kénytelen pályára lépni, mert Sztankovics egy családi helyzet miatt Milánóba utazott, és az egyik ottani kórházból jelentkezett, üzent a szurkolóknak.

A Fradi nagyon magabiztosan vezeti a tabellát, egy meccsel kevesebbet játszva is 11 pont az előnyük, így hamarosan bajnoki címet ünnepelhetnek. Ehhez képest az Újpest szombaton megint egy nagyobb pofonba futott bele, amit már a szurkolók sem tudnak igazán hova rakni, joggal csalódottak. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

A Debrecen viszont nyert Dzsudzsák Balázs góljával, és sokat profitáltak a Paks újabb botlásából. Szürreális, ami jelenleg a Pakssal zajlik, akik szerződést hosszabbítottak Bognár Györggyel. Négy egymást követő vereségnél tartanak, legutóbb a Videoton ellen kaptak ki, így 1 pontra csökkent az előnyük a második helyen.

Érthetetlen, ami Pakson történik

Ráadásul úgy kaptak ki hazai pályán, hogy a 46. percben emberhátrányba került a Videoton. Akkor még csak egy góllal vezettek, amit a 23. percben szereztek, majd pár perccel a kiállítás után emberhátrányban is be tudtak találni. A Paks ugyan a 84. percben szépített Balogh Balázs révén, ez már semmire nem volt elég.

„Nyilván, mivel egy átlövésből tudtunk szépíteni, mondható, talán abból kellett volna több. Persze voltak helyzeteink a beadásokból is, de ez ma sajnos nem ment. Megkontrázott bennünket a Vidi, kihasználták, hogy egy pillanatra nem figyeltünk…” – idézte a paksifc.hu Szabó Jánost a mérkőzést követően.

A csapat is érzi, komoly gödörben vannak jelenleg. „Minél előbb győznünk kell, hogy kijöjjünk ebből a szituációból. Van még vissza öt bajnoki, még mi vagyunk a második helyen, de mindent meg kell tennünk, hogy ez így is maradjon, és újra győzelmeket ünnepelhessünk”

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.