Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,68 Ft
Euró
388,86 Ft
Font
457,09 Ft
Bitcoin
68,408 $

Kórházból üzent a Ferencváros edzője

Nem lesz ott a ZTE elleni bajnoki mérkőzésen Sztankovics, aminek családi okai vannak, és már el is hagyta az országot emiatt.

...svg content...Fotó: Dejan Stankovic, a Ferencváros szerb vezetõedzõje a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott Mezõkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC mérkõzésen a mezõkövesdi városi stadionban 2024. március 31-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Ferencváros lassan pezsgőt bonthat, olyan előnnyel vezetik a bajnokságot, miközben a rivális Paks temérdek pontot szórt el az elmúlt hetekben. A Paks vezetősége azonban kitart Bognár György mellett, és hosszabbítottak vele.

Most már az is kérdéses, a második helyen tudnak maradni, akkora gödörbe kerültek. Emiatt is lesz nagyon izgalmas a Fehérvár elleni rangadó, akik a harmadik helyen állnak, és jobb formát mutatnak. Igaz, a jelenleginél nem nehéz, és ha kikap a Paks, akkor sorozatban négy vereség áll majd a neve mellett. Soron kívül Változékony időnk lesz az első nyári hétvégén

Közben kiderült, Sztankovics nem lesz ott a ZTE elleni találkozón, mert Milánóba utazott. Nyomós oka volt, hogy elhagyja Magyarországot egy időre, hiszen a legidősebb fia, Stefan kórházba került, és onnan is jelentkezett a Fradi edzője.

A szerb szakember napok óta ott van a fia mellett, és az üzenetét is onnan küldte. „A történtek miatt Dejan Sztankovics nem lesz ott a Zalaegerszeg elleni idegenbeli mérkőzésen, amely vasárnap 16.30-tól kezdődik. Csapatunkat pályaedzőnk, Leandro de Almeida irányítja.” – írja a fradi.hu.