Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Hiába a rossz forma, a Paks szerződést hosszabbított Bognárral

A Ferencváros nagy riválisa kitart Bognár György mellett, és továbbra is közösen képzelik el a jövőt az NB1-ben.

...svg content...Fotó: Bognár György, a Paks vezetőedzője a labdarúgó MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében játszott Vasas FC (NB II) - Paksi FC mérkőzésen az Illovszky Rudolf Stadionban 2024. április 3-án. MTI/Kovács Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Ferencváros gyakorlatilag szinte már megnyerte a bajnokságot, szerdán ehhez minden eddiginél közelebb kerülhet, ha hozza az elmaradt meccsét a DVTK ellen. A Paks pedig nagyon rossz formában van, egy ideje nem nyertek, és sorra bukják el a mérkőzéseket, már hazai pályán is.

Egyértelműen megtört a lendület, ami akár a második helyükbe is kerülhet, mert a Videoton nincs messze. Bognár kritikusan nyilatkozott a Ferencváros elleni mérkőzés után, most pedig bejelentésre került, hogy marad a kispadon, továbbra is vele képzeli el a vezetőség a jövőt az NB1-ben. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

„Mindig csak egy évre szóló szerződést kötök, és mikor Haraszti Zsolt ügyvezetőnk megkeresett, hogy beszéljünk a hosszabbításról, nagyon rövid idő alatt megegyeztünk. Csak a közös együttműködésről esett szó, ami elég is volt a megállapodás hosszabbításához.” – idézte Bognárt a paksifc.hu.

Bognár látja a fejlődést, és számára sem lehetett kérdés, hogy Pakson szeretne maradni. „Az elmúlt időszakban csapatjátékban nagyot léptünk előre, ugyanakkor improvizációban, játékkészségben, helyzetkialakításban egy kicsit visszaestünk. Én azokat a mérkőzéseket élvezem, mikor több helyzet és több gól van. Azért is dolgozunk, hogy nyáron sikerüljön a csapatot olyan posztokon megerősíteni, hogy a játékunk tovább javuljon.”

A Paks számára a következő bajnoki is rendkívül fontos lesz, hiszen a Videotont fogadják szombaton az esti órákban. Az 50 pontos Paksnak létfontosságú a győzelem, ellenkező esetben sorozatban negyedik alkalommal kapnának ki, másrészt 1 pontra lenne mögöttük a Fehérvár.