Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Megállíthatatlan a Ferencváros, már 11 ponttal vezet a Paks előtt

A csoda sem segíthet a Pakson, a Ferencváros lassan matematikai szinten is bajnoknak mondhatja magát.

...svg content...Fotó: A gólszerző Stjepan Loncarnak (k), a Ferencváros játékosának gratulálnak csapattársai, Kenan Kodro (b) és Katona Bálint (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a mezőkövesdi városi stadionban 2024. március 31-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Ferencváros nagyon régóta nem kapott ki az NB1-ben, és ugyan nemrég becsúszott egy váratlan döntetlen, ez sem volt hatással a csapatra. Olyannyira nem, hogy nem sokkal később a Paksot is legyőzték, akik hosszú időn át esélyesek voltak a címre, majd egyrészt a Fradi erőre kapott, másrészt Bognár Györgyék sorra szórták el a pontokat.

Jelenleg ott tartunk, hogy Bognár csapata négy meccs óta nyeretlen, és három egymást követő alkalommal kikapott. Rossz forma ide vagy oda, a Paks bejelentette, hogy hosszabbít az edzőjével, továbbra is számítanak rá. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

A Fradi közben már 11 pontos előnyre tett szert, miután a korábban elmaradt mérkőzését is hozta. Varga Barnabásnak nem kellett sok, már az 1. percben eredményes volt, majd a 21. percben megduplázták az előnyüket a hazaiak, amire ugyan az 56. percben még válaszolni tudott a DVTK, több gól nem esett a meccsen.

A Ferencváros hűtheti a bajnoki pezsgőt, addig a Diósgyőr maradt a 7. helyen 36 ponttal a 39 pontos MTK mögött, illetve a 35 pontot gyűjtött Zalaegerszeg előtt. Nagyon szoros a bajnokság, leszámítva a Ferencvárost, akik más dimenzióban haladnak előre az NB1-ben.