Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,16 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,39 Ft
Bitcoin
68,726 $

Újabb súlyos vereségbe futott bele az Újpest, most a Kisvárda ellen

Érthetetlen, ami az Újpesttel történik, mintha visszazuhantak volna oda, ahol Mészöly Géza előtt voltak.

...svg content...Fotó: Mészöly Géza, az Újpest FC vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Újpest FC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2024. február 11-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Mondhatni döbbenet, ami jelenleg az Újpest háza táján zajlik, noha nemrég az egyik legjobb formában lévő csapat voltak. Ehhez képest sorozatban a második vereségüket szenvedték el, ráadásul ismét csúnya pofonba futottak bele.

Már a korábbi vereség is komoly meglepetés volt, de ez most felért egy mélyütéssel, miután a 11. helyen álló Kisvárda ütötte ki a budapestieket. Mivel a Kisvárda ezzel 10 pontra csökkentette a hátrányát az Újpest mögött, menekülvén a kiesés elől, nem nyugodhatnak meg az újpestiek. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Már a 8. percben betaláltak a hazaiak, majd a 17. percben újra. Ugyan az Újpest büntetőből szépített, ez semmire nem volt elég, mert a 30. percben szerzett szépítés után közel 10 perccel később már 3-1 volt az állás.

Az 54. percben esett az utolsó találat, de azt is a Kisvárda szerezte. Az elmúlt időszak egyik legnagyobb meglepetése volt ez az eredmény, miközben az Újpest ismét zuhanni kezdett, talán jobban örülnének, ha már most véget érne ez a szezon.