Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

Budapest, 2022. november 26. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnöke videókonferencia keretében részt vesz a jobboldali világszervezet Panamavárosban zajló vezetõségi ülésén, a Karmelita kolostorban 2022. november 26-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A videók után fotókat is kaphattak a követők Orbán Viktor hivatalos közösségi oldalán, amit már több mint 1,2 millióan követnek.

Előzmény:

 

Orbán Viktor időről időre olyan tartalmakat is megoszt a közösségi oldalán, amivel betekintést ad a politikán kívüli életébe. Ez a nyári időszakban sem volt másképp, amikor nagy szakállal láthattuk, és a többség abszolúte dicsérettel illette a megjelenését, sokan voltak, akik szerint jól állt neki.

A szakálltól azóta megvált, mielőtt visszatért volna a munkába, bár gyakorlatilag miniszterelnökként mindig abban van, különösen ezekben a nehéz időkben. Nem is oly rég a koronavírus miatt kellett döntéseket hoznia, de sokáig nem lélegezhetett fel, mert lassan egy éve tart az ukrajnai háború, és az oroszok elleni szankciók egyre mélyebbre taszítják Európa gazdaságát.

Orbán nem tehet mást, mint harcol Brüsszelben, hogy legalább mentességet érjen el bizonyos energiaszankciókban. Természetesen közben ő is készül az adventi időszakra, ami talán a legszebb az évben.

Mint arról korábban beszámoltunk, virágboltban járt a miniszterelnök, és vásárolt az irodájában egy adventi koszúrt, míg az otthoni verziót a felesége intézi. A videós anyag után alább a fotókat találjátok a különleges pillanatokról.