Dollár
427,03 Ft
Euró
423,82 Ft
Font
485,44 Ft
Bitcoin
20,165 $

Orbán Viktor üzenete a baloldali sajtónak

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök nyitóbeszédet mond az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján (CPAC) Dallasban 2022. augusztus 4-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
not image

Takács Petra

2022. augusztus 6. - 19:26

Nagy tömeg előtt tarthatott beszédet Orbán Viktor miniszterelnök, aki most a baloldali sajtónak üzent, nem sokkal azután, hogy visszatért Dallasból.

Nagy siker volt Orbán beszéde Texasban, népes tömeg hallgatta a gondolatait több mint 30 percen át. Sokan voltak kíváncsiak arra, hogyan vélekedik bizonyos témákról, és természetesen angol nyelven tette ezt meg.

Soron kívül Varga Mihály: 300 milliárd forintot kaphat Magyarország az EU-tól energiabiztonságra 

Online formában több ezren hallgatták és figyelték Orbánt, aki röviddel a hazatérését követően már kormányülésen ült, amit ő maga hívott össze, nem tétlenkedett. Fontos ügyekben tárgyalt a kormány, amit valószínűleg később újabb Kormányinfó fog követni.

Orbán ismét üzent, ezúttal a Facebook oldalán keresztül, méghozzá a baloldali sajtónak. „Fütyülünk a baloldali sajtóra!” – írta a posztjában a miniszterelnök, aki a tömeg láttán hozzátette, „Egész jól néztünk ki!”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.