Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Opitz Barbi fotózáson járt, a rajongók csak keresik a szavakat

Nagyon elégedettek a rajongók azzal, amit látnak, Opitz Barbi kiváló formában várhatja a nagy nyári koncertszezont, amit egyenesen imád.

Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Továbbra is erőteljesen zajlanak az események a sztárok életében. Nemrég kiderült, hogy Jákob Zoltán átadta 1 milliárdos álomotthonának kulcsait a lányainak egy kisebb házibulira, és nem kellett csalódnia. Minden a legnagyobb rendben zajlott, jól viselkedtek a fiatalok, így várhatóan lehetnek még ehhez hasonló bulik a luxusingatlanban.

A világ másik félén pedig a Grammy-gálán hívták fel magukra a figyelmet a sztárok. Heidi Klum mindenkit letarolt a megjelenésével, szenzációsan nézett ki, több mint szerencsésnek mondhatja magát a párja, aki egy igazi álomnővel, minden idők egyik legsikeresebb modellével élhet együtt. Nem sok férfi lehet ilyen szerencsés az élete során, hogy egy világhírű modell a kedvese. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Mariah Carey, a legendás énekesnő szintén csodálatosan nézett ki, sok dicséretet kapott. Egymást váltották a sztárok a vörös szőnyegen, nem panaszkodhattak a fotósok, akik ilyenkor a mennyországban érezhetik magukat. Közben Neymar igencsak lazára vette a figurát a kritikák után, ugyanis sokan megjegyezték, hogy durván elhízott, amit a brazil tagad.

A hazai sztárvilág is legalább ennyire érdekes, mint a hollywoodi, köszönhetően például Opitz Barbinak is, aki egy igen érdekes egyéniség. Az X-Faktor korábbi győztese még mindig fiatal, de már egy nagyon tapasztalt énekesnőnek mondhatja magát, aki időről időre fotózásokon is részt vesz.

A legújabb fotójával lenyűgözte a követőket, akik rendre bókokkal halmozzák el. Ez sem jelenthet meglepetést, mert Barbi egy nagyon csinos fiatal nő, aki szereti a színes ruhákat, és már nem kell sokat várnia arra, hogy idehaza is meleg idő fogadjon bennünket. Ezzel a szettel valószínűleg Japánban is nagy sikert aratna.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.

Cristiano Ronaldo egy zseni, megint gólt lőtt (videó)

Cristiano Ronaldo úgy gyártja a gólokat, mintha kötelező lenne, megint betalált a szaúdi bajnokságban, ami sokat ért.