Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,612 $

1 milliárdos álomotthonát adta át Jákob Zoltán a lányainak

Az 1 milliárd forintot érő budapesti álomlakás is Jákob Zoltán tulajdonát képezi, aki úgy döntött, átadja az ingatlant a lányainak egy kis bulira.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Jákob Zoltán nagyon szereti a gyerekeit, és mindent megtesz azért, hogy boldogan, biztonságban éljenek. Természetesen a saját boldogságát is szem előtt tartja, emiatt sem engedte el, hogy újra megházasodjon és legyen még gyermeke valaki mástól is. Vár az igazira, akire egyelőre nem talált rá, de addig sem unatkozik.

Lini, a kiskutyája is sokat segít neki abban, hogy még elfoglaltabbak legyenek a napjai. A nagyobbik lánya 17 éves, tehát már szinte felnőtt, így egyre inkább az önállóságra törekszik, ami teljesen természetes. Zoltán bízik a lányában, rugalmas vele, így átadta neki egy kisebb bulira az 1 milliárdos lakása kulcsait. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

„Azt nem állítom, hogy csupa jó gondolat szaladt át az agyamon, amikor elém állt a házibuli ötletével, de gondolkodás nélkül igent mondtam” – mesélte Zoltán a Borsnak, aki számára szintén hamar elszaladhatott ez a 17 év, és megjegyezte, biztos volt abban, hogy nem lesz zűrzavar a lakásában a buli alatt.

„Nem kezdtem tipikus papolásba, hiszen úgy voltam vele, hogy a gyerekek jó nevelést kaptak, és eleve el lettem volna késve, ha akkor próbálom meg lefektetni egy normális keretek között zajló buli kereteit.” – folytatta a Borsnak adott nyilatkozatában. Jó hír, egyetlen méltatlankodó hívást sem kapott a szomszédoktól, és másnap ugyanolyan állapotok várták az otthonában, mint azelőtt.

A gyerekei nagyon jól viselkedtek, amivel bizonyították, hogy ebben is lehet bennük bízni, így a jövőben is lehetnek bulik a lakásban. Zoltán egy komolyabb italkészletet is tart odahaza, ám azok szintén érintetlenek maradtak, remek házigazda volt a lánya, és a milliárdos számára jól vizsgáztak a fiatalok.