Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,30 Ft
Euró
392,70 Ft
Font
458,63 Ft
Bitcoin
60,737 $

Nem volt vonzóbb nő Heidi Klumnál a Grammy-gálán (videó)

Talán nem túlzunk, ha azt állítjuk, hogy nem volt vonzóbb nő Heidi Klumnál az idei Grammy-gálán, megint magasra tette a lécet a világhírű modell.

Fotó: EPA/CAROLINE BREHMAN
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Amikor valaki a bulvársajtó oldalait lapozgatja, nehéz mindezt elfogultság nélkül tennie, még akkor is, ha sokan azt hangoztatják, hogy objektívan írnak. Ez szerencsére egy lazább közlési forma, maga a bulvár, amit ugyancsak lehet igazán minőségi szinten is vinni, elkerülvén például azt, hogy közben bárkit megbántatnánk.

Kár lenne tagadni, hogy egyes sztárokra másképpen tekintünk, annyira kedveljük a karakterüket, azt, amit képviselnek, ahogyan élnek, és így tovább. Ez teljesen normális, akárcsak az a fajta luxus, mely ezen hírességek, sztárok, világsztárok életét jellemzik, hiszen sokuk már évtizedek óta így élik a mindennapjaikat. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Heidi Klum is így lesz, aki fiatalon vált világhírű modellé, majd nemcsak Európát, hanem az egész modellvilágot meghódította. Voltak idők, amikor szinten mindenhonnan a róla készült fotók köszöntek vissza, bár jegyezzük meg, ma is az egyik legfoglalkoztatottabb modell a szakmában, és szenzációs formában várja a 2024-es év további részét.

Már a lánya is ismert modell, aki rengeteget tanulhat az édesanyjától, és általa nyilván sokkal több követőre tesz szert, mintha nem lennének igazán ismertek a szülei. Ez olyasvalami, amit ki kell használni, mert a lehetőségek pontosan emiatt vannak, ebben sem látunk semmi kivetnivalót.

Heidi is ott volt a hétvégén tartott Grammy-gálán, és a tőle megszokott varázslatos megjelenésében láthattuk viszont. Nehéz lett volna nála vonzóbb nőt találni a helyszínen, pedig mindenki csinos volt, ám a legendás modellt az esetek többségében gyakorlatilag lehetetlen bármilyen formában is felülmúlni.