Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,30 Ft
Euró
392,49 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
61,622 $

Sokan csak kapkodták a levegőt Mariah Carey megjelenése láttán a Grammy-gálán

A Grammy-gála nem lehetne teljes Mariah Carey nélkül, aki a hosszú évek során számos sikert zsebelt be, és most is fantasztikusan nézett ki.

Fotó: EPA/ALLISON DINNER
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mariah Carey már gyerekként bizonyította, hogy sztárnak született, és nem lehetett kérdés, hogy egy nap világsztár válik belőle. Kevesek vannak, akik ilyen aurával rendelkeznek, már ennyire fiatalon is, és beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. Márpedig Mariah képes volt erre, és döbbenetes számokat tudhat maga mögött a zeneiparban.

Több rekordot is megdöntött, és egyes dalai ma is slágernek minősülnek. Noha a csúcson talán már túl van az énekesnő, továbbra is népszerű, köszönhetően annak is, hogy igyekszik aktív maradni a közösségi médiában. Nemrég egy nagyon humoros videóval köszönt be, amit sokan értékeltek, és a szarkazmus is remekül áll neki. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Ami igazán meglepő, hogy már 54 éves, pedig mintha csak tegnap lett volna, amikor a 20-as éveiben először megpillantottuk. Hosszú idő telt el azóta, de a bája, a rendkívül vonzó formája azóta sem változott. Egy rendkívül karakteres és magabiztos nő, aki kétszer is volt házas eddigi élete során. Először Tommy Mottola oldalán élte az életét 1993 és 1998 között, majd jött Nick Cannon.

2008 és 2016 között voltak házasok, majd úgy döntöttek, külön folytatják tovább. Carey két gyermek édesanyja, mindennél jobban szereti őket, és nem kizárt, hogy később ők is a zeneiparban fognak elhelyezkedni. Erre minden lehetőségük meglesz, már csak az édesanyjuk által is, aki remek kapcsolatokkal rendelkezik.

Az sem lehetett kérdés, hogy Mariah ott lesz az idei Grammy-gálán, és szokásához híven az arany színt választotta. Imád aranyban lenni, és egyúttal kiemelni a formáit, amik továbbra is csak úgy vonzzák az emberek tekintetét. Többen csak kapkodhatták a levegőt, extrán vonzó volt az amerikai énekesnő, aki március 27-én tölti be az 55. életévét.