Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Neymar nagyon lazára vette a figurát

Úgy tűnik, Neymar a súlyos sérülése közepette is jól érzi magát, túl lehet a nehezén, de még jó pár hónapig nem fog játszani.

Fotó: Instagram/Neymar
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Neymar már belefutott pár súlyos sérülésbe a karrierje alatt, mondhatni igen sérülékeny. Sokkal több meccs is állhatna a neve mellett, így bőven van tapasztalata abban, milyen egy rehabilitáció, ami hosszú hónapokig tart. Sok kritikát kap a teljesítménye miatt is, főleg azóta, hogy elhagyta a Barcelonát, élete klubját.

A katalánoknál volt a legsikeresebb, mégis távozott, cserébe legalább még több pénzt keresett Párizsban. Más kérdés, hogy a francia címeken kívül nem nyert semmit, mert a PSG még mindig nem ért fel a csúcsra a Bajnokok Ligájában, Messivel sem. A brazil világsztár is elhagyta a PSG-t, hogy a szaúdi ligában folytassa tovább. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Minden idők egyik legmagasabb sportfizetése az övé, de egyrészt nem parádézott az első meccsein, másrészt hamar lesérült. Nagyon súlyos volt a sérülése, és várhatóan csak augusztusban térhet vissza a pályára. Nem a legjobb irányban halad a karrierje, és ki tudja, mi lesz azután, ha visszavonul, nem játszik többé.

Nehéz elképzelni, hogy lehet még Aranylabdája, vagy egyáltalán lenne még pár éve a futballban. Ez a jövő zenéje, és a botrányok sem kerülik el a magánéletében, nemrég például a formája miatt cikizték ki, amire reagált is. Kissé felkapta a vizet, és bizonygatni kezdte, hogy ugyan van rajta felesleg, közel sem annyi, mint gondolják.

Nem úgy tűnik, hogy rosszul érezné magát, odahaza pihen Brazíliában a birtokán, ahol a barátai, a családtagjai veszik körül. Nagy luxusban él, hatalmas vagyont halmozott fel, amiből költ is, és még fog is, de valóban az a kérdés, mi lesz azután, ha már nem jönnek ezek a gigantikus bevételek. Addig is, Neymar szokásához híven látható módon megéli a pillanatokat, stílusosan.