Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,612 $

Neymar edzőtermi fotóval reagált a kritikákra

A brazil kritikák kereszttüzébe került az elmúlt napokban.

ar-Rajján, 2022. december 9. A brazil Neymar a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntõjében játszott Horvátország-Brazília mérkõzésen az ar-rajjáni Egyetemvárosi Stadionban 2022. december 9-én. MTI/EPA/Neil Hall
Style

Bense Róbert

Szerkesztő

Neymar tavaly nyáron távozott a PSG-ből, az Al-Hilalnál azonban nem sokáig élvezhették a játékát, mivel augusztusban súlyos sérülést szenvedett az Uruguay elleni világbajnoki selejtezőn. Már ebből is volt perpatvar a brazil válogatott és a szaúdi klub között, de úgy tűnik, hogy a problémák itt még nem értek véget.

Nem elég, hogy a csatár sérülése hosszas hónapokat vesz igénybe, és könnyen lehet, hogy már csak ősszel térhet vissza a pályára, most amiatt kell magyarázkodnia, mert felszedett néhány kilót. Neymar a legendás brazil világbajnok, Romário születésnapi partiján jelent meg, ahol lencsevégre is kapták – közölte a Quem. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Ezt követően éles kritikák jelentek meg a sajtóban, miszerint elhagyta magát, és formája visszanyerése helyett inkább a szórakozással van elfoglalva. Neymar gyorsan reagált a pletykákra, nem sokkal később egy edzőteremből posztolt, majd könnyű ebédjét is megmutatta.

Hogy Neymar pontosan mikor játszhat újra, azt most még nem lehet megmondani, ám az egészen biztos, hogy terápiája jelenleg is tart. Néhány évvel ezelőtt, egy korábbi sérülése után hasonló okok miatt már kellett magyarázkodnia, akkor sikeresen visszanyerte formáját, minden bizonnyal most is így lesz.