Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,583 $

Nyílegyenes úton csapódott márkatársa autójába egy BMW sofőrje az 5-ös főúton

TÉMÁK:
#Baleset #bmw
Fotó: BpiAutósok YouTube
Baleset

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Érthetetlennek tűnő baleset, nagy szerencse, hogy „csak” a másik BMW oldalát kapta el.

Rossz út, nem megfelelően megválasztott sebesség, figyelmetlenség – számos oka lehet az alábbi esetnek, a vétkes sofőr mindenesetre műszaki hibára, illetve a másik vezető hibájára hivatkozva magyarázta az ütközést.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Ezt alighanem a műszaki vizsgálat fogja majd tisztázni, szerencsére a 3-as BMW vezetője megúszta a komolyabb sérülést. A vétkes félnek viszont nem ártana némi empátiát növesztenie, a hibát is csak a videó miatt ismerte el.

“A zöld BMW vétlen sofőrje vagyok, reggel munkába menet a BMW X5 terepjáró belém jött. Az eset az Alsónémedi kamionparkoló előtt történt. Az M0 felől mentem az 5-ös úton Alsónémedi felé. Az első körforgalom előtt.”

„Az ütközést nem tudtam elkerülni. Köszönöm a kamionsofőrnek és a videó készítőjének, hogy megálltak segíteni, csak ők álltak meg, a többiek bámészkodtak. Szerencsére, mivel munkába mentem, így acélbetétes bakancs volt rajtam, ami megvédte a lábamat a komolyabb sérüléstől.”

„A vétkes műszaki hibára hivatkozott, aztán arra, hogy én előztem. Amikor kiderült, hogy van kamerafelvétel, akkor elismerte, hogy hibázott. Nem mutatott megbánást, a szemtanúk segítettek ki a kocsiból is. Rendőri intézkedés történt” – írta a vétlen jármű sofőrje a BpiAutósok oldalának.