Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Szoboszlai Dominik már ott van a Liverpool kispadján

Sokan voltak kíváncsiak arra, vajon Szoboszlai Dominik legalább ott lehet-e a kispadon a Liverpool szombati angol bajnokiján.

Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool (j) és Emerson Palmieri, a West Ham játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. szeptember 24-i játéknapján a liverpooli Anfield Stadionban. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik egy ideje nem léphetett pályára a sérülése miatt, ami nyilván frusztráló tud lenni, pláne egy olyan fiatal és kiváló formában játszó játékosnak, mint a magyar válogatott csapatkapitánya. Ugyanakkor Szoboszlai fejben is nagyon erős, és bírja a mentális nyomást, de már nagyon várhatta, hogy újra pályára küldjék.

A sérülése miatt csak a Wembley lelátójáról figyelhette az eseményeket a Ligakupában, ami drámai véget ért, és a Liverpool nyert. Akkor már egészen közel lehetett ahhoz Dominik, hogy nevezzék az aktuális meccsre, aminek most jött el az ideje, és minden bizonnyal csereként pályára fog lépni. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Több mérkőzésről is hiányzott a magyar válogatott legfontosabb láncszeme, és ez érezhető volt. Sokan Dominiket tartják a Liverpool legfontosabb játékosának, ami nem véletlen, és ez csak a kezdet. Később arra is esélye lehet, hogy ott legyen az Aranylabdára esélyesek között, aminél gyakorlatilag nincs magasabb szint.

A Liverpool ezúttal a Nottingham Forest otthonába látogat, és mint arról korábban beszámoltunk, élőben adja a tévé a meccset szombat délután. Röviddel a mérkőzés előtt a Liverpool ismertette a kezdőcsapatát és a cseréket, akik között ott van Dominik is, így ha minden jól megy, legkésőbb a második félidőben beállhat.

Ez függ az eredménytől is, mert adott esetben lehetséges, hogy hamarabb lesz szükség a középpályásra, ráadásul vannak még sérültek. Nemrég derült ki, hogy Alisson ugyancsak súlyosan megsérült, és a következő időszakban biztosan nem ő, hanem a kiváló formának örvendő Kelleher fogja védeni a Liverpool kapuját.