Kiszivárgott a Motorola legújabb zászlóshajójának dizájnja és specifikációja

Motorola
not image

Kulcsár Péter

2021. november 14. - 00:41

A Motorola sem maradhat ki a buliból, és a többi gyártóhoz hasonlóan lefoglalta magának a Snapdragon 898 csúcslapkákat, amelyeket a legújabb okostelefonjaikba szerelhetnek.

A 91mobiles hírportál lett figyelmes azokra a renderképekre, melyeken a Motorola Edge X, illetve az Edge 30 Ultra névre keresztelt zászlóhajó látható teljes mivoltjában.

A kiszivárgott fotó alapján a Motorola Edge X előlapjára egy 6,67 hüvelykes, 144 Hz-es, HDR10+ támogatottsággal ellátott kijelző került, melynek felső részére egy punch hole-t szereltek, amiben a 60 megapixeles szelfikamera foglal helyet.

Ami a hátlapon ékeskedő szigetecskét illeti, a belsejében egy tripla kamerarendszer lapul, melynek főegysége egy 50 megapixel felbontású szenzor, ami mellett egy szintén 50 megapixeles ultraszéles lencse található, míg a harmadik kamera egy csalódást keltő képpontsűrűségű, mindössze 2 megapixeles modul.

A Motorola Edge X megfelelő működését a masszív, 5 000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, ami megkapta a 68 W-os gyorstöltési funkciót, így gyakorlatilag pillanatok alatt telepumpálhatjuk energiával a telefont, ha éppen sietnénk valahová.

Az okostelefon 163,1 x 76,5 x 8,8 milliméteres mérettel rendelkezik, és dizájnja sem okozhat csalódást, mint ahogyan a színválasztéka sem, ugyanis szinte biztos, hogy szürke és kék színeken kívül más árnyalatokban is érkezik majd a mobil.