Meredith Grey visszatérhet A Grace klinika 20. évadában

Fotó: ABC Studios
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ellen Pompeo egy váratlan kijelentést tett, melynek valószínűleg nagyon sok rajongó fog örülni.

A Grace klinika sztárja, Ellen Pompeo most elejtett egy olyan kijelentést, miszerint karaktere, Meredith Grey visszatérhet A Grace klinika 20. évadában, miután a 19. évadban elbúcsúzott a sorozattól.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Ellen Pompeo szerint Meredith Grey a jövőben visszatérhet: Pompeo már az első évad első része óta alakította a főszereplőt, s egyben narrátort, Meredith Grey-t, ám a 19. évadban távozott a sorozatból.

A cselekmény szerint Meredith Bostonba költözött, hogy a Catherine Fox Alapítvánnyal Alzheimer-kórral kapcsolatos kutatásokat végezzen, ám karaktere visszatért egy rövid vendégszereplés erejéig a 19. évad fináléjában, ami azt jelzi, hogy nem ment el örökre.

A Variety-nek adott interjújában Pompeo elárulta, a sorozat 20. évadában visszatérhet vendégszereplésre, hasonlóan ahhoz, amikor a 19. évad végén tűnt fel. Kifejtette továbbá távozásának történetbeli okait, miközben arról beszélt, hogy az Alzheimer-kór kutatásai visszahozhatják őt:

„Ez egy kis trükk, mert nem tűntem el teljesen. Valójában a történet nagyon király. Rengeteg valódi kutatás van, ami nagyon gyorsan változik az Alzheimer-kórral kapcsolatban, és azzal kapcsolatban, hogy mit hisznek az Alzheimer-kór kiváltó okának. Ez eléggé ellentmondásos. Meredith karaktere azért ment Bostonba, mert a lányának egy speciális iskolába kellett járnia. Remélhetőleg jövőre lesz néhány szereplésem, ha lesz rá időm.”