Dollár
395,72 Ft
Euró
417,33 Ft
Font
483,51 Ft
Bitcoin
16,934 $

Megdöbbentő faji odaszólással vádolhatják Neymart: videón a jelenet

Fotó: Twenty20
Sport
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Egy igen érdekes videó látott napvilágot Neymarról, és az egyik incidenséről, aminek akár komolyabb következményei is lehetnek.

Mint ismeretes, a PSG sztárja is piros lapot kapott a Marseille elleni rangadó végén, és Neymar azt állította, hogy Alvaro Gonzalez rasszista módon szólt vissza neki. A játékos tagadta ezt, és a klubja is kiállt Gonzalez mellett, addig a PSG edzője úgy fogalmazott, a pálya széléről nem hallotta a veszekedést.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Az RT International egy igen érdekes videót osztott meg, ami a Cadena SER tett elérhetővé, melyen Neymar és Hiroki Sakai szerepel. A Marseille japán futballistája összekapott a brazil világsztárral, aki állítólag túllépett egy határt, és ennek súlyos következményei lehetnek.

„Kínai sz*r.” – idézték Neymart, aki állítólag ezt mondta az ázsiai játékosra, aki valójában japán, így semmi köze sincs Kínához. Hiroki Sakai valószínűleg nem beszél portugálul, mert Neymar ezen a nyelven szólhatott oda, így nem érthette, hogy mit mondtak neki.

Nem mellesleg Gonzalez a Neymarral való incidens az állítólagos rasszista beszólás után halálos fenyegetéseket is kapott. Ha kiderül, hogy mindez nem igaz a brazil részéről, valamint a videóban látható sorok megállják a helyüket, komolyabb eltiltásra is számíthat.

A videó ezen a linken keresztül érhető el, tekinthető meg, amiben Neymar és a Marseille játékosa szerepel, ahogy egymással veszekednek a pályán, majd a következő pillanatban a brazilnál nagyon felmegy a pumpa.

Neymar talán legparádésabb gólja a Barcelonában: hihetetlen volt – videóval