Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Marics Peti új frizurát kapott, és milyen jól áll neki

Egy ideje ismét itthon van a Valmar sztárja, aki egy új, rövidebb frizurával jelentkezett be, a rajongók legnagyobb örömére.

Fotó: Marics Péter (j) és Valkusz Milán, a ValMar együttes tagjai a Debreceni Egyetem yoUDay - Te napod - című tanévnyitó stadionshow-ján a debreceni Nagyerdei Stadionban 2023. szeptember 13-án este. MTI/Czeglédi Zsolt
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Marics Peti népszerűsége töretlen, rengetegen rajonganak érte, tömegével vannak oda a csajok. Igazi férfibálványként tekintene rá, ami minden bizonnyal nem tesz rosszat az amúgy is laza énekes önbizalmának. Az énekesi pályafutás mellett szép lassan a médiába is megérkezett, és nem kizárt, hogy Majka nyomdokaiba lép ezzel.

Nem mellesleg nagyon jóban vannak, de együtt még nem dolgoztak, és egy ideig aligha fognak, miután a rapper már a rivális RTL-t erősíti. Marics maradt a TV2-nél, és elvállalta a Zsákbamacska új évadát. Már le is forgatták az új évadot, amiben Stana Alexandra is szerepelni fog, akivel Peti majdnem megnyerte a Dancing with the Starst. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Nagyon jóban lettek a hetek alatt, és sok időnek nem kellett eltelnie ahhoz, hogy pletykálni kezdjenek róluk. Ezek a pletykák még élesebbé váltak, amikor kiderült, hogy Alexandra és Meggyes Dávid már nincsenek együtt. Nemrég egy fordulat végén Alexandra személyesen találkozott és beszélgetett Dávid exével, Horváth Grétával.

Sokaknak megvolt erről a véleményük, nem kevés támadást kaptak, de az ő dolguk, hogy mikor, kivel beszélgetnek. Dávid különösebben nem reagált erre, és továbbra sem tudni, mi volt a pontos oka annak, hogy szétmentek Alexandrával. Erről is vannak találgatások, ugyanakkor azokra nem érdemes építeni.

Peti visszatért Baliról, ahol szenzációsan érezte magát, jól szórakoztak a barátokkal. Hamar visszatért a munkához, és már nincs messze a nyári szezon, ami rendkívül sűrűnek ígérkezik, ez az az időszak, amikor egy zenekar megkeresi a nagy pénzt. Peti ezúttal egy új frizurával jelentkezett be, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Erősödéssel indult a forint napja szerda reggel

Újabb erősödéssel nyitott a forint egy napot, ezúttal szerda reggel, ami a jobb hírek közé sorolható.

Kikapott a Juventus a Lazio-tól, mégis ott vannak a döntőben (videó)

Meglehetősen izgalmasan alakult a Lazio-Juventus mérkőzése a Coppa Italia visszavágóján, ami a Juventus vereségével ért véget, mégis ott lehetnek a döntőben.