Marcelo szomorúan távozik a Real Madridtól

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. szeptember 14. - 08:46

A brazil hátvéd nem hosszabbítja meg a szerződését, a szezon végén távozik Madridból.

Marcelónak nehézkesen indult a szezon a Real Madriddal, ugyanis még az előszezon során megsérült, ezért nem tudott Ancelotti rendelkezésére állni a bajnokság első találkozóin. Mindenesetre a brazillal Ancelotti edző egyébként sem számol komolyan, ezért a szezon végén lejáró szerződését sem fogják meghosszabbítani.

A fichajes.net az Eldesmarque-ra hivatkozva azt írja, hogy az olasz edző világossá tette Marcelo számára, hogy nem számít a hátvédre, ugyanis hiába épült fel a sérüléséből, a fiatal Miguel Gutiérrez-t játszatta. Marcelo pozíciójáért egyébként is nagy verseny folyik: Gutiérrez mellett ott van David Alaba is, aki szintén bevethető a bal oldalon, valamint Ferland Mendy, aki hamarosan visszatér a sérülése után.

Marcelo nem számított rá, hogy így vesz búcsút a Real Madridtól, hiszen amikor megtudta, hogy Carlo Ancelotti visszatér a spanyol fővárosba, minden megtett, hogy a királyi gárdánál maradhasson, annak ellenére, hogy Florentino Perezék készek voltak elengedni.

A brazil szeretne bizonyítani, de valószínűleg Ancelotti nem sok esélyt fog adni neki – ebben a szezonban eddig még csak öt percre léphetett pályára a Celta Vigo ellen.