Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Videós összefoglaló a Manchester United újabb győzelméről, Hojlund parádés gólt lőtt

A Manchester United a sok elhullajtott pont után most mintha ismét visszatalált volna a győzelem útjára, de a bajnoki címre aligha lehet esélyük.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt hétvégén is született pár meglepő eredmény az angol bajnokságban. A Chelsea odahaza kapott ki 4-2-re a Wolverhampton ellen, ami az egyik legfájdalmasabb vereségük volt a szezonban, majd Pochettino bocsánatot kért a szurkolóktól. Vállalja ezért a felelősséget, de továbbra sem mond le.

Hasonló a helyzet, mint a Manchester Unitednél Ten Hag esetében. Rengeteg pénzt költött el a két sztárklub igazolásokra, az eredmények viszont nem akarnak jönni. Az is benne van a pakliban, hogy a következő szezonban egyikük sem lesz ott a Bajnokok Ligájában, de talán még az Európa-ligában sem. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Nemcsak a hektikus formájuk miatt alakulhat így a sorsuk, hanem amiatt is, mert egyszerűen rendkívül szoros a bajnokság. Az Aston Villa még mindig a negyedik helyen áll a Tottenham előtt, míg a Manchester City, az Arsenal és a Liverpool aligha fog lecsúszni a dobogóról. Ott már csak az lehet a kérdés, milyen sorrendben fejezik be a szezont.

A Liverpool legutóbb az Arsenal otthonában lépett pályára, Szoboszlai Dominik nélkül. Klopp rossz híreket közölt, és elárulta, a magyar válogatott csapatkapitánya ismét megsérült, ami kissé aggasztó, és egyelőre nem tudni, mennyit kell kihagynia. Lehetséges, hogy ugyanaz a combprobléma jött elő nála, mint pár héttel ezelőtt.

A Manchester United pedig a West Ham Unitedet fogadta, és noha a játékuk ezúttal sem volt a legmeggyőzőbb, halvány javulás azért látható. Ritka, amikor Onana nem kap gólt, de most kapott gól nélkül hozta le a meccset az Old Traffordon, ráadásul több nagyobb védése is volt. Ez már önmagában fejlődés a potyagóljai és a számos bizonytalansága után.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.