Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Kínos vereséget szenvedett a Chelsea Londonban

Újabb olyan vereséget szenvedett a Chelesa, amit normál esetben nem engedhetnének meg maguknak, most a Wolverhampton szerezte meg a 3 pontot Londonban.

Fotó: EPA/DANIEL HAMBURY
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyáltalán nincs jó formában a Chelsea, pedig vannak olyan szakaszai a bajnokságnak, amikor úgy tűnik, megindulnak felfelé, majd jön egy újabb nagy pofon. December 27. óta három egymást követő győzelmet is szereztek, de a hónap végén jött a Liverpool elleni 4-1-es vereség, amit nem kellett igazán magyarázni.

Ezek után jó lehetőséget kaptak arra, hogy hazai pályán javítsanak a Wolverhamptonnal szemben, akik december 24-én karácsonykor 2-1-re nyertek ellenük. Nem sokan gondolták volna, hogy a Wolverhampton a Chelsea otthonából is elhozza a 3 pontot, és úgy, hogy fordítani tudtak, így még kellemetlenebb az eredmény. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

A 19. percben Palmer még nagyon örült a góljának, pár perccel később viszont Cunha találatával minden kezdődhetett elölről. A 43. percben jött az újabb csapás Diasasi öngóljával, így máris előnyben voltak a vendégek. Cunha élete egyik legjobb meccsén a 63. és a 82. percben is beköszönt, amivel mesterhármast ünnepelhetett.

Ugyan Silva a 86. percben szépített, 4-2 lett a végeredmény, így a Chelsea megint a TOP-10-en kívülre került, addig a 32 pontos Wolves 1 ponttal előzi meg őket. Hiába vannak nagyon jó játékosai a londoni kékeknek, még a világ egyik legjobb edzőjének tartott Pochettino sem tud velük mit kezdeni, így félő, hogy megint edzőváltásra kerül sor.

A Manchester United megnyerte a meccsét a West Ham United ellen, és közelednek a BL-indulást érő helyekhez, addig a Liverpool Szoboszlai Dominik nélkül lépett pályára az Arsenal ellen. Kiderült ugyanis, hogy Dominik megint megsérült, de pontosat csak a további vizsgálatok után lehet mondani.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.

Újabb gyorshajtókat fogtak Óbudán

Sorra fogják a gyorshajtókat Budapest III. kerületében, ahol nagy sláger túl gyorsan hajtani, aminek megvan a maga veszélye.

Fizetőssé tennének egy budapesti iskolát, akár 100-150 ezres tandíjat is bevezethetnek

Átvenné az államtól a budapesti Tamási Áron Általános Iskola és Gimnáziumot az alapítványi Gábor Dénes Egyetem, 2025-től pedig tandíj bevezetését is tervezik.