Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Megelőzheti Szoboszlaiékat a Manchester City, élőben közvetíti a tv

Szoboszlai Dominikék nagy riválisa ideiglenesen átveheti a vezetést az angol bajnokságban, amit élőben közvetít a tv.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az angol bajnokság három nagy rivális őrült meccsekkel hangolt a hétvégi fordulóra. A Liverpool egy igen váratlan, 3-0-s pofonba rohant bele az Atalanata ellen az Európa-liga negyeddöntőjében, de szerencséjükre van még egy visszavágó. Jelenleg Klopp sem tudja megmondani, mennyi esélyük van a fordításra, de ő is ledöbbent, amit az Anfield Roadon látott.

Az Arsenal sem volt a legboldogabb, egy igencsak furcsa meccset játszott a Bayern München ellen a Bajnokok Ligájában, addig a Manchester City Madridban negyeddöntőzött, és 3-3-mal várja a folytatást, az angliai visszavágót. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Előtte a Lutont fogadják odahaza, ami egy kötelező győzelem a részükről. Guardiola megteheti, hogy pihenteti a kulcsjátékosokat, viszont egy túlságosan tartalékos csapat ellen a Luton láthat esélyt a pontszerzésre. A meccset a Spíler 1 TV közvetíti 15 óra 50 perctől.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Élőben adja a tv a Real Madrid utolsó bajnoki meccsét

A Real Madrid bajnokként léphet pályára szombat este, amit élőben ad a televízió, majd jön a Dortmund elleni döntő a Bajnokok Ligájában.