Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

Az Arsenal edzője megszólalt Kane durva könyökléséről, ami sokaknál pirosat ért

Sokak szerint Harry Kane könyöklése kiállítást érdemelt volna, míg Thomas Tuchel a meg nem adott büntető miatt pöröl.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid és a Manchester City 3-3-as döntetlennel hangolt a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágójára. Izgalmas visszavágó előtt állunk, amit a következő héten rendeznek meg szerdán. Nagy gólokat láthattunk kedd este, nem panaszkodhattunk, végig lüktető volt a játék.

Az Arsenal sem unatkozott, akik szintén döntetlennel fordulnak a Bayern München ellen. Tuchel nagyon kiakadt, amiért a játékvezető nem ítélt nekik büntetőt az egyértelmű kezezés miatt, ugyanakkor azért hálás lehet, hogy Kane nem kapott piros lapot a durva könyöklés után. Arteta többek között a legendás brit csatár mozdulatát sem akarta igazán kommentálni a meccs után. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

„Nem láttam, a döntés pedig megszületett. Ezen már nem változtathatunk. Más dolgokra kell összepontosítanunk, amiket mi irányíthatunk. Sokkal jobban is teljesíthettünk volna ma este.” – ismerte el Arteta, aki nem boldog az eredménnyel, ami érthető, mert Münchenben várhatóan nehezebb dolguk lesz.

„Az ilyen játékosok ellen az ellenfél, különösen, ha van terük hozzá, tudod, hogy megbüntethetnek. Hagytuk őket néhányszor elfutni, és ez az, amit a visszavágón sokkal jobban kell majd csinálnunk.” – idézte az ESPN az Arsenal edzőjét. „A különbségek nagyon csekélyek ebben a sorozatban. Nagyon nehéz bemenni az ellenfelek közé és helyzeteket teremteni egy ilyen szintű ellenféllel szemben.”

„Vigyáznod kell arra is, hogy ne adj semmit. Úgy vélem, a csapat nagyon megnyugodott, különösen 2-1 után. Eldobhatod a játékodat, sok üres területet generálhatsz, és elveszítheted a döntetlent 20 perc alatt. Még nem végeztünk.”

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.