Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Tuchel rendkívül dühös az Arsenal elleni elmaradt büntető miatt

Thomas Tuchel, a Bayern München edzője nem vette jó néven, hogy nem kaptak büntetőt az Arsenal ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid a Manchester Cityt fogadta kedd este a negyeddöntőben a Bajnokok Ligájában. Végül egy nagyon látványos, sokgólos mérkőzést kaptunk, aminek az ideje alatt igazi álomgólok születtek. Rendkívül izgalmas lehet a visszavágó, amit Manchesterben rendeznek meg, így ebből a szempontból az angolok lehetnek az esélyesebbek.

A másik oldalon az Arsenal kezdett hazai pályán a Bayern München ellen, és noha az angol csapat vezetéshez jutott, míg a németek fordítottak, 2-2-es döntetlennel utazhattak haza. Tuchel nem volt elégedett a svéd játékvezető, Glenn Nyberg ténykedésével, szerinte egyértelműen büntetőt kellett volna ítélnie a kezezésnél. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

„Számomra, és mindannyiunk számára óriási hibát követett el, amikor nem adta meg a büntetőt a kezezésnél. Tudom, hogy ez egy őrült helyzet, de letették a labdát, ő belefújt a sípjába, odaadta a labdát, a védő pedig a kezébe vette azt. Ami igazán felidegesít bennünket, az a pályán való magyarázkodás.”

„Azt mondta a játékosainknak, hogy ez egy gyermeteg hiba volt, és nem fog ilyenért büntetőt ítélni egy negyeddöntőben. Ez egy szörnyű, szörnyű magyarázat.” – fogalmazott Tuchel, aki szerint teljesen mindegy, hogy gyerek vagy felnőtt követi el ezt a hibát, a vége ugyanaz, büntetőt kellett volna adnia a játékvezetőnek. „Dühösek vagyunk, mert ez egy hatalmas döntés velünk szemben.” – idézte az ESPN Tuchelt.

A visszavágóra Münchenben kerül sor, viszont amilyen hektikus jelenleg a németek formája, nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy ők az esélyesebbek. Az is tény, hogy az Arsenal a vártnál gyengébben játszott, mert a formájukat tekintve hozniuk kellett volna az első meccset, ehhez képest majdnem kikaptak.