Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,37 Ft
Euró
387,11 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
67,538 $

Majka egy hatalmas markolóban medencézett (videó)

Majka megint klipet forgatott, és láthatóan a stáb ismét kreatív volt, egy nagyon látványos videoklip van készülőben.

...svg content...Fotó: Instagram/Majoros Péter
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Majka neve az elmúlt 24 órában ismét sokat pörgött a médiában, köszönhetően a Sztárboxnak és az X-Faktornak. Molnár Áron kihívta a rappert bokszolni a Sztárbox új évadában, amit frappáns módon utasított vissza Majka. Egyszerűen nem lenne ideje egy normális felkészülésre, hiszen nála a nyár rettentően sűrű, egészen az év utolsó feléig.

Nem beszélve arról, hogy az X-Faktor új mentora lesz, ami immáron hivatalos. Gáspár Laci ül majd mellette a korábbi tagok közül, akivel jóban van, így biztosan lesz pár érdekes, feszült, vicces és nehéz pillanat a forgatások alatt. Jelenleg is zajlanak a meghallgatások, bár Majka addig sem unatkozik. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Miután Sebestyén Balázst beajánlotta Áronnak, a híres rádiós és tévés visszautasította a lehetőséget, majd ő is bedobott egy nevet. Nem sokkal később Majka megint reagált, és mondott egy 2038-as dátumot Áronnak, aki tavaly bokszolt a műsorban, és nyert is, bár neki volt már bokszmúltja, nem a nulláról indult.

Majka élete eddig sem volt unalmas, gyakorlatilag a ValóVilág óta országosan ismert, azóta nem sokat aludt és pihent. Rengeteg munkája van abban, hogy ilyen magasra ért fel, mellyel egyúttal történelmet is írt. Büszke rá a családja is, akiknek ezáltal minden biztonságot megadhat, szerencsére jól élnek.

Legutóbb egy klipforgatás helyszínén láthattuk a rappert, méghozzá igen más körülmények között, amiről Cinthya Dictator, az ismert médiaszemélyiség és kiváló fotós osztott meg pár részletet. Érdemes megnézni a videókat, Majkát többek között egy markolóban láthatjuk fürdőzni. A videós anyagokat erre a linkre kattintva érhetitek el korlátozott ideig.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.