Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,95 Ft
Euró
392,45 Ft
Font
459,48 Ft
Bitcoin
62,994 $

Kövesd élőben a Magyarország-Törökország felkészülési mérkőzést Szoboszlaiékkal

Igazi futballünnep várhat azokra, akik jeget váltottak a magyar-török meccsre, még akkor is, ha annak nincs igazán tétje.

Fotó: Gulácsi Péter a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) telki edzőközpontjában 2024. március 18-án. A magyar válogatott Törökország csapatával játszik barátságos mérkőzést március 22-én a Puskás Arénában. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ez nem teljesen igaz, mert egyes játékosok egy kimagasló teljesítménnyel meggyőzhetik Rossit arról, hogy kivigye őket a közelgő Európa-bajnokságra. Emiatt rendkívül fontos meccs lehet számukra a Törökország elleni, aminek a Puskás Ferencről elnevezett stadion ad otthont Budapesten pénteken este.

A magyar szövetségi kapitány már ismertette a keretet a török ellen, többek között újoncot is avathatunk pénteken. Szoboszlai Dominik pedig csapatkapitányként vezeti majd a sort, aki egyre jobb formába lendült a felépülése óta. Mondhatni a lehető legjobbkor éri majd el a 100%-os szintjét, és reméljük, már neki és a csapattársainak sem lesz több sérülése az Európa-bajnokságig. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Az M4 Sport élőben fogja közvetíteni az eseményeket 20 óra 45 perctől. Előtte pedig a felvezetőműsort láthatjuk a csatornán, benne sok érdekességgel, így mindenképpen érdemes lesz figyelemmel követni az eseményeket. Március 26-án, kedden Koszovó ellen fog játszani a magyar válogatott, szintén egy barátságos meccs keretén belül.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.

Fél nap alatt elfogták a budapesti Louis Vuitton üzlet tolvajait

A budapesti rendőrök mindössze 12 óra alatt azonosították a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit.