Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Már Szoboszlai Dominik is felvette a magyar válogatott új mezét (videó)

Szoboszlai Dominik és a magyar válogatott többi tagja is ebben az új mezben fog játszani a közelgő Európa-bajnokságon.

Fotó: A magyar labdarúgó-válogatott edzése a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) telki edzőközpontjában 2024. március 18-án. A magyar válogatott Törökország csapatával játszik barátságos mérkőzést március 22-én a Puskás Arénában. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már mindenki ismerheti a Marco Rossi által kihirdetett keretet, nem sokkal az Európa-bajnokság előtt. Összességében kevés változás várható a tornáig, viszont lehetnek még meglepetések, és az esetleges sérülések átírhatják a forgatókönyveket. Rossi a sajtóeseményen Szoboszlai formájáról is beszámolt, aki azóta a Manchester United ellen is kezdőként kapott lehetőséget az FA-kupában.

A szurkolók azt a pillanatot is nagyon várták már, amikor bemutatták a válogatott új hazai és idegenbeli mezét. Az Adidas remek munkát végzett a tervezőkkel, egy végtelenül letisztult és modern mezt kaptunk, ami az elmúlt évek egyik legjobb összeállítása. Időközben Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya is magára öltötte az új szerelést.

A magyar válogatott pénteken lép pályára Törökország ellen egy barátságos meccsen hazai környezetben, majd pár nappal később, március 26-án, kedden Koszovót fogadjuk, aminek ideje alatt szintén telt ház várható a Puskás Arénában, ahol rendre kiváló a hangulat, hiszen a magyar közönségnél nincs jobb.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.