Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,36 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
67,989 $

Marco Rossi elárulta, mit gondol Szoboszlai Dominik teljesítményéről

Természetesen a válogatott szövetségi kapitánya is figyelemmel követi Szoboszlai Dominik liverpooli pályafutását.

...svg content...Fotó: Marco Rossi szövetségi kapitány a nyári németországi Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott kerethirdető sajtótájékoztatóján a telki edzőközpontban 2024. március 12-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Mint ismeretes, Marco Rossi kihirdette a magyar válogatott aktuális keretét, majd válaszolt pár újságírói kérdésre. Mint általában az lenni szokott, Szoboszlai Dominik játéka szintén téma volt, hiszen a Liverpool alapembere, és remekül játszik, de a sérülése miatt heteket kellett kihagynia, ami hatással volt rá.

Klopp korábban említést tett arról, hogy ez egy nehezebb időszak volt Dominik számára, mert mindig játszani akar. Ugyanakkor nem kockáztathattak, viszont úgy tűnik, a makacs sérülés a múltlé, és az újdonsült angol kupagyőztes sztárnak bőven lesz ideje arra, hogy az Európa-bajnokságig csúcsformába lendüljön.

Rossi a sajtótájékoztatója alatt elmondta, Szoboszlai az egyik legnagyobb reménységnek számított a Premier League-ben az újonnan érkezettek között. „Aztán a sérülésének köszönhetően sajnos csökkent a teljesítménye, emiatt távol volt egy ideig.” Megjegyezte, Szoboszlai is azon játékosok közé sorolható, akik mindig kapnak meghívót a válogatottól, hiába sérülnek le.

Szerinte ebben a pillanatban az a legfontosabb, hogy Szoboszlai nyugodt legyen, lejátssza a meccseket, amiket le kell játszania, majd megérkezik a válogatotthoz. „A Liverpoolban egy bizonyos módon használják őt, nálunk pedig egy kicsit másképpen játszatjuk. Számunkra egy nagyon hasznos játékos, és azt gondolom, ez neki is örömet okoz.”

Hamarosan újabb nagy meccs vár Szoboszlaira és csapatára, amit nem vehetnek félvárról, még akkor sem, ha a Manchester United jelenleg sokkal gyengébb. Március 17-én ugyanis az Old Traffordon fognak játszani a Vörös Ördögökkel az FA-kupa negyeddöntőjében, ami egy izgalmas csatának ígérkezik.

Megint besült Észak-Korea kémműholdjának fellövése, felrobbant a rakéta

Nem sokkal azután, hogy Észak-Korea fellőtte a következő kémműholdját, újabb gondok akadtak vele.