Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Óriási a kavarodás a magyarok bulgáriai EB-selejtezőjének helyszíne kapcsán

Mégis a plovdivi stadionban tartották volna a mérkőzést, ám ott nem lehet megrendezni.

Fotó: illusztráció | unsplash
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ahogy arról korábban beszámoltunk, alig néhány nappal Magyarország sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezője kapcsán Bulgária labdarúgó-szövetsége jelezte, áthelyezik a mérkőzést a szófiai stadionba.

Az összecsapást azonban zárt kapuk mögött rendezték volna az új helyszínen, „biztonsági okokra” hivatkozva. Most azonban úgy tűnik, hogy a szófiai stadion sem felel meg az elképzeléseknek – írja a Sportal.

Így aztán a szövetség visszahelyezte volna az EB-selejtezőt Plovdivba, ám a stadion körüli munkálatok miatt november 13-20. között egyáltalán nem lehet semmiféle eseményt tartani a komplexumban.

A kivitelező szerint ugyanis a lelátó munkálatai miatt nem tudják garantálni sem a parkoló, sem annak környékének biztonságát. Így aztán egy héttel a találkozó előtt továbbra sem tudni, hogy hol lép pályára Magyarország nemzeti csapata.

A mérkőzés magyar szempontból rendkívül fontos, hiszen egyetlen pont megszerzése esetén is biztossá válik: Marco Rossi együttese egyenesági kijutóként kvalifikálja magát a 2024-es EB-re.