Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Ezer adag ingyen fagylaltot kínáltak fel Magyar Péter pártjának a köztévés vitára

Összesen ezer adag fagylaltot kínált fel egy fagyizó a Tiszta Pártnak a ma esti köztévés vitára, amit nagy érdeklődés övez.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke a debreceni Református Nagytemplom előtt tartott anyák napi nagygyűlésen 2024. május 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Valószínűleg az emberek elsősorban arra lesznek kíváncsiak a ma esti élő vita alatt, vajon hogyan kezeli egymást Magyar Péter, Dobrev Klára és Deutsch Tamás. Dobrev már elárulta, mit fog mondani a folyosón a Tisza Párt vezetőjének, akit nem tart baloldalinak, szerinte egy jobboldali pártot hozott létre, ezzel is segítvén a Fideszt.

Sőt, már karaktergyilkossággal is vádolja Magyart, aki biztos abban, hogy a Tisza Párt nyeri a 2026-os választásokat, és még koalícióra sem lesz szüksége ehhez. Ebben nem mindenki olyan biztos, és Magyar azt is mondja, a DK-val soha nem lesz kormányváltás, és már ők is sok szavazót bukhattak a Tisza Párt miatt.

Dobrev a Telexnek adott interjújában kitért a Magyart körülvevő tömegre, szerinte ez annak tudható be, hogy az emberek kíváncsiak, és elmondása szerint sokan mentek oda hozzá, miszerint csalódottak, mert Varga Judit volt férje már semmi újat nem mond, csak ugyanazok a mondatok hangoznak el mindenhol, és nincsenek új hangfelvételek sem.

Lesz ingyen fagyi

A DK vezetője is ott lesz a ma esti köztévés vitán, miközben hazugnak nevezte a köztévét. Egyúttal kijelentette, márpedig ő a főbejáraton akar bemenni, és nem a mélygarázson keresztül. Magyar is készül, azt mondja, várja a tömeget a helyszínre, ahol ezer adag ingyen fagylatot osztanak majd szét.

„18.00 órától már lehet érkezni, én 18:45-től igyekszem beszélni (ha addig visszajön a hangom). Miután véget ér a Rogánék által Mónika show-vá alakított rendezvény, természetesen újra kimegyek közétek. Lesz kivetítő és kaptunk ezer adag fagylaltot egy kedves fagyizó felajánlásaként:” – írta az újabb posztjában Magyar, aki nemcsak Orbán Viktort, hanem Rogán Antalt is élesen támadja a politikája részeként.

Arra kéri az embereket, hogy legyenek békések a Várkert Bazárnál megrendezésre kerülő vitán, annak helyszíne előtt. „Hozzatok zászlókat, párnákat, pokrócokat és vizet magatokkal. Legyetek békések, mert a propagandának nyilván az az érdeke, hogy elterelje a lényegről a figyelmet.” – folytatta Magyar.

Magyar nem tartja kizártnak, hogy kizárják a vitáról, mert nem a menetrend szerint fog haladni. Azt is állítja, Gyurcsány Ferenc szintén tett azért, hogy Magyarország ilyen helyzetbe kerüljön, akivel semmilyen módon nem hajlandó szövetséget kötni, amit elég hamar nyilvánvalóvá tett, így nem meglepő, hogy a volt miniszterelnök egyre keményebben osztja őt.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.