Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Már karaktergyilkosságról beszél Dobrev Klára Magyar Péter politikája kapcsán

Dobrev Klára, a DK vezetője szerint Magyar Péter a Fideszt követi, csak Tisza Párt néven, amit nemcsak jobboldalinak tart, hanem egyúttal karaktergyilkosságot is lát a párt vezetőjétől.

...svg content...Fotó: Facebook/Dobrev Klára
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Gyurcsány Ferenc igen keményen fogalmazott Magyar Péterről, akiben minimális szinten sem tud bízni, és már látja, ki ő valójában. Röviddel ezután Dobrev Klára is megszólalt a téma kapcsán, és azt mondja, a Tisza Párt valójában egy jobboldali párt, ami a Fidesz győzelméért dolgozik Magyar jelenlegi politikájával.

Dobrev szerint Magyar nem Orbán Viktor leváltásán tevékenykedik, hanem az új ellenzék lenne, nem több. Magyar Péter azonban rendre ennek az ellenzőjét álltja, és úgy fogalmaz, 2026-ban biztosan megnyerik a választásokat. A Fidesz továbbra is egységes és erős, a számok alapján egyelőre nincs miért aggódniuk, addig a DK-nak talán már inkább. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

A Tisza Párt rengeteg szavazót vonzhat el tőlük, bár Dobrev úgy érzi, az új párt, ami szerinte jobboldali, elsősorban azokból állhat, akik még keresik az útjukat. A DK-t erősnek gondolja, és valós alternatívaként tekint rá. Ugyanakkor a Telexnek adott élő interjújában tisztázta, egyedül ők sem képesek nyerni.

Abban hisz, hogy ellenzéki összefogással lehet győzni, ami erősen szembemegy Magyar Péter terveivel. Nagyon kevés témában értenek egyet, az európai működést illetően is, és Dobrev azt mondja, durva támadásokat érzékelnek Magyar részéről, de egyik ilyen támadást sem fognak szó nélkül hagyni.

A DK vezetője kiemelte, eddig ilyen karaktergyilkosságot csak a Fidesztől látott, és most Magyar Péter is erre az útra lépett. Többek között ez sem szimpatikus neki Magyarban, és továbbra is magabiztos azt illetően, hogy a közelgő EP-választásokon legyőzik a Tisza Pártot, és folytatják a munkát az Európai Parlamentben. Hozzátette, ők lesznek a legnagyobb erő a választások végeredménye láttán, míg Magyar ugyanezt gondolja a Tisza Pártról.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.