Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,786 $

Dobrev Klára jobboldalinak nevezte Magyar Péter pártját, ami a Fidesz győzelmét segíti

Dobrev Klára, a DK vezetője szerint Magyar Péter pártja nem baloldali, hanem jobboldali, és szerinte sokan csalódottak abból a tömegből, akik hallgatják az élő eseményeit.

...svg content...Fotó: Facebook/Dobrev Klára
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter hallani sem akar arról, hogy szövetséget kössön a DK-val, de más párttal sem, mert szerinte a Tisza Párt egyedül képes lesz megnyerni a választásokat 2026-ban. Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök nagyon erős kijelentéseket tett Magyarról, akit a Fidesz emberének tart, és nem bízik benne.

Korábban Dobrev Klára arra is célzott, együttműködne Magyarral, mert abban hisz, hogy csak egységes erővel lehet leváltani a Fideszt, Orbán Viktor miniszterelnököt. A Telexnek adott élő interjújában Magyar Péter is szóba került, aki tömegek előtt kampányol napi szinten, amiről Dobrevnek is megvan a maga véleménye.

Egészen odáig ment, hogy jobboldali pártnak nevezte a Tisza Pártot, és szerinte a tömeg annak tudható be, hogy van egy ember, aki 14 éven át volt a Fidesz tagja, majd olyan dolgokat mondott, hogy több hangfelvétele is van a kormányon belül. Dobrev szerint ez egyfajta izgalomfaktort jelent az emberek körében, és sokan amiatt lehetnek kint ezeken az eseményeken, hátha először hallanak valami újat Magyartól.

A DK vezetője elmondása szerint többen mentek oda hozzá, és mondták azt, hogy csalódottak, mert semmi újat nem hallottak Magyar Pétertől. Dobrev nem látja maga előtt, hogy Magyar jelenti a megoldást, mert szerinte semmi jót nem jelentene, mivel azt gondolja, hogy a Fidesz narratíváját, politikáját követi, és az ő győzelmüket generálja.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.

Nagy rangadót rendeznek vasárnap délután az Európa-bajnokságon

Azok, akik egy igazán jó mérkőzésre vágynak, semmiképpen nem hagyják ki a Lengyelország-Hollandia mérkőzést az Európa-bajnokságon.