Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Dobrev Klára elárulta, mit mond majd Magyar Péternek személyesen, ha találkoznak

Dobrev Klára a Telexnek adott interjújában arról is beszélt, mit fog mondani Magyar Péternek, ha személyesen is találkoznak.

...svg content...Fotó: Facebook/Dobrev Klára
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Eleinte úgy tűnt, a DK igen erős szövetségesre lelhet a Tisza Párt személyében, de Magyar Péter hamar lehűtötte a kedélyeket, és tisztázta, esze ágában nincs koalícióra lépni Gyurcsány Ferenc pártjával, akinek mélységesen elítéli a múltban tett lépéseit és a jelenlegi politikáját. A kék Fidesznek tartja őket, addig Dobrev Klára nagyjából ugyanezt gondolja a Tiszáról, akiket már jobboldali pártnak nevezett.

Gyurcsány kemény szavakkal illette Magyart, amivel még nagyobb lehet közöttük a szakadék. Nagyon úgy fest, hogy a Tisza Párt veheti át a DK helyét a baloldalon, aminek hatására rengeteg szavazótól eshetnek el Dobrev Kláráék. Emiatt is lesz érdekes látni, hogyan alakulnak a közelgő EP-választások, ami kapcsán magabiztos a DK vezetője, szerintük le fogják győzni a Tisza Pártot. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Dobrev a Telexnek adott interjújában arra is kitért, Magyar Péter már karaktergyilkosságot követ el, amit eddig csak a Fidesztől látott. Ez sem szimpatikus számára Magyarban, és tisztázta, Gyurcsány Ferenc már nem akar többé miniszterelnök lenni, és abban hisz, hogy csak összefogással győzhetik le a Fideszt, egyedül a DK és a Tisza Párt sem lesz erre képes.

Dobrev Klára kezet fog fogni Magyar Péterrel

Magyarnak más véleménye van erről, aki ott lesz a köztévés vitán, bár szerinte benne van a pakliban, hogy kizárják, mert nem hajlandó kizárólag az előre megadott témákról beszélni. Donáth Anna szintén ott lesz, de nem írta alá az ehhez szükséges dokumentumot, miközben már a Momentum választási plakátjait is rongálják.

A Telex megkérdezte Dobrevet, mi lesz, ha összefut Magyarral a köztévén a folyosón. Igazi vitát azonban nem vár a köztévében, helyette be akar olvasni 2 percben Orbán Viktor kormányának, majd az ATV-re várja a többi politikust, mert szerinte ott igazi vitát fognak rendezni közöttük. Kiderült, az RTL-től is kapott egy hasonló meghívást, de egyelőre nem tudni, hogy Magyar ott lesz-e ezeken a vitákon a két másik csatornán.

„Jó napot kívánok.” – válaszolt arra a kérdésre Dobrev, mit fog mondani Magyarnak a folyóson a köztévében, ha találkoznak. „Én egy rendkívül kulturált ember vagyok, mindenkivel kezet fogok, és mindenkinek köszönök.” – fogalmazott Dobrev, aki szerint a politikai vitákat a nagy nyilvánosság előtt kell lefolytatni, és nem a folyósokon, a kulisszák mögött.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.