Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Donáth Anna és Cseh Katalin arcát is lefújták a Momentum plakátjain (fotóval)

Donáth Anna és Cseh Katalin momentumos munkája többeknek nem nyerte el a tetszését, amit most valaki/valakik plakátrongálásban fejeztek ki.

...svg content...Fotó: Facebook/Momentum Mozgalom
Bűnügy

Szabó Kata

Szerkesztő

Mostanában többet lehetett hallani Donáth Annáról, aki ugyan megerősítette, ott lesz az MTVA által szervezett élő vitaműsorban, nem ír alá semmilyen dokumentumot. Magyar Péter pedig a kizárását kockáztatja, aki nemrég igencsak kiverte a biztosítékot a Momentumnál, akikre kemény jelzőt használt.

Most pedig kiderült, valaki/valakik megrongálták a Momentum választási plakátjait. Donáth Anna és Cseh Katalán arcát is összefirkálták a Budapesten kihelyezett plakáton, amivel anyagi kár iszületett. Egyelőre nem tudni, vannak-e gyanúsítottak az ügyben, de nem ez az első hasonló eset. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

„Megrongálták a Momentum plakátjait a Móriczon. Ma reggelre fekete festékkel megrongálták plakátjainak Budapesten.” – olvasható a posztban Varsányi Árontól, a Momentum Mozgalom szóvivőjétől a hivatalos Facebook oldalán, amit a párt is megosztott, és mélységesen ledöbbentette őket a történtek.

„A Momentum képviselői – Donáth Anna és Cseh Katalin – együtt háromszor annyit dolgoztak az EP-ben, mint a másik 19 magyar képviselő összesen. Nekik köszönhető, hogy az EU elzárta a NER-oligarcháinak pénzcsapjait és repedezik a rendszer. Nekik köszönhető, hogy a magyar városok, emberek, cégek és civilek közvetlen juthatnak hozzá a nekik járó összegekhez.”

„Persze ha ez valakinek nem tetszik, az az ő dolga és minden joga megvan hozzá. Azonban erről is kulturáltan kell az embereknek a véleményét kifejteni, nem pedig rongálás által. Mélységesen elszomorít minket a plakátoknak a megrongálása.”

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.