Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Dobrev Klára szerint Gyurcsány Ferenc nem tervez újra miniszterelnök lenni

A DK vezetője tisztázta, nincsenek jelenleg olyan ambíciói Gyurcsány Ferencnek, hogy újra miniszterelnök legyen.

...svg content...Fotó: Facebook/Dobrev Klára
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Dobrev Klára is javában kampányol, még mindig nem tartunk a választások igazi hajrájában, ugyanis a következő hétvégén dőlnek a legfontosabb kérdések. Mindenki nagyon aktív, Orbán Viktor miniszterelnök is járja az országot, és biztos abban, hogy Karácsony Gergely hamarosan már nem lesz Budapest főpolgármestere.

Sok mindenről dönthet a közelgő EP-választás, többek között arról is, hogyan áll a jelenlegi erősorrend, ami ugyancsak változhat a 2026-os választásokig, melyek többek között arról döntenek, ki legyen a következő négy évben Magyarország miniszterelnöke. Lázár János nemrég azt mondta, talán Magyar Péter teszi majd lehetővé azt, hogy a Fidesz újabb kétharmaddal nyerjen. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Hiába beszél a Fidesz ellen a Tisza Párt vezetője, Dobrev Klára a Telexnek adott interjújában úgy fogalmazott, az, amit jelenleg képvisel és csinál, a Fideszt segíti. Szerinte nem Orbán Viktort akarja leváltani, hanem ő lenne az új ellenzék a pártjával. Sőt, szerinte a Tisza Párt egy jobboldali párt, hasonló értékekkel, mint a Fidesz.

Karaktergyilkosságról is beszélt Magyar Péter kapcsán, de kiemelte, minden ilyen támadásra lesz válaszuk vele szemben, nem fogják mindezt csendben tűrni. Gyurcsány Ferenc szintén szóba került, és Dobrev tisztázta, a férjének jelenleg nincsenek országvezetési ambíciói, és nem is lesz a jövőben. „Ebben a pillanatban Gyurcsány Ferencnek nincs ambíciója, hogy vezessen, és el is mondta, nem is lesz ilyen ambíciója.” Ugyan Dobrev sem kedvel mindenkit a baloldalon belül, az egyetlen járható utat abban látja, hogy szövetségeseket keres.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.