Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth Rádió óbudai stúdiójában 2024. május 17-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirály Alexandrának napról napra egyre inkább elege van Karácsony Gergelyből, aminek hangot is ad. Közelednek a választások, hamarosan eldől többek között az is, ki irányítja Budapestet a következő években. Nagy a tét, mert kiderül, milyen irányba halad tovább a sok sebből vérző főváros.

Karácsony ismét nagyot ígért, addig Vitézy Dávid keményen üzent neki, és egyértelműen arra törekszik, hogy átvegye a helyét. Jelenleg Szentkirályi lehet a második Karácsony mögött, akinek magabiztos az előnye, de ezek csak közvélemény-kutatások, amik nem egyszer nem teljesen a valóságot mutatják. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Mint eddig minden alkalommal, a választásokon dől el a kérdés, viszont jól látni, hogy sok kritikát kap Karácsony. Magyar Péter tisztázta, nem támogatja Karácsonyt, ahogyan a többi jelöltet sem, és ha ő dönthetne, építene egy új hidat a Duna fölé Budapesten, ami csak a gyalogosoké lenne, beleértve a turistákat.

Orbán azt üzeni, bukovári van

Orbán Viktor miniszterelnök országjárás közben beszélt Karácsonyról, és azt mondta, a főpolgármesternek a tudása az utóbbi időben leértékelődött. Igyekezett finoman fogalmazni a kormányfő, és hozzátette, szerinte Karácsony valójában egy dolgot tud, de azt jól, kötözködni a kormánnyal.

„És ebből meg is lehet élni egy darabig, talán még egy választást is meg lehet nyerni.” Orbán Viktor azonban rámutatott arra, ha az ember már kormányzott öt évet, az emberek a ciklus végén megkérdezik, mégis mit csinált Karácsony. „És itt kezdődnek a bajok.” Ugyanakkor szerinte ez számukra is problémát jelent, hiszen sokan élnek Budapesten.

Kijelentette, Szentkirályi személyében egy kiváló jelöltje van a Fidesznek, aki jól dolgozik, keményen kampányol. „A végén nemcsak hogy meg fogjuk szorítani a főpolgármester urat, hanem meggyőződésem szerint bukovári van, új főpolgármester lesz.” Kijelentette, ebben a városban több a potenciál, többet érdemel annál, mint amit most Karácsony csinál vele.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.