Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Szentkirályi már megelőzte Vitézyt, közelít Karácsonyra

Karácsony Gergely még mindig vezeti a szavazást, és jó eséllyel pályázik a főpolgármesteri poszt megőrzésére, de ez még változhat.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra legutóbb Zuglóból üzent Karácsony Gergelynek, akivel nagyon nem elégedett. Szerinte egyértelmű, hogy Gyurcsány Ferenc, a volt miniszterelnök irányít, addig Karácsony csak bólogat, hiába ő papíron Budapest főpolgármestere. Emiatt sem akar vitázni vele Szentkirályi, mert nem látja értelmét.

Úgy gondolja, ő a helyes döntés Karácsony helyére, aki nem kevés kritikát kap, bár a Republikon felmérése szerint még mindig az élen áll. A Telex az ATV Voks2024 című műsorára hivatkozva számolt be arról, hogy Karácsony 34%-on áll, közvetlen Szentkirályi előtt, aki 25%-ot tudhat a neve mellett. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Ezzel viszont megelőzte Vitézyt, aki 21%-on állva várja a folytatást, ám mint mindig, minden a szavazáson dől el. A Telex megjegyzi, a pártpreferenciával rendelkezők esetében kissé más számok jöttek ki: Karácsony 40, Szentkirályi 30, Vitézy 25 százalékot kapna. Gundtner András (Mi hazánk) mindkét esetben 2 százalékon áll.

Ami az elemzésből kiderülhet, hogy a Fidesz szavazói beálltak Szentkirályi mögé, addig Karácsonyék az ellenzékieket győzhették meg, ugyanakkor még mindig van egy jelentős bizonytalan tábor, ami 16%-ot teszi ki. Ez döntő jelentőséggel is bírhat, Szentkirályi is pontosan emiatt lehet annyira aktív a kampányában, ami jelenleg működni látszik.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.